Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Řezy pro manžela

0.0
Řezy pro manžela

Potřebné ingredience

5 žloutků utřeme s 20dkg moučk.cukru,přidáme 8 lžic horké vody.Smícháme si v jiné misce 15 dkg hl.mouky,1 pudinkový prášek /kteroukoliv příchuť/ a 1 kypř.prášek do pečiva.Postupně přišleháme do základu.Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.

Postup přípravy

Maminky,píše Vás tolik o recept,já si mnohdy nevšimnu a píšu pozdě.Rozhodla jsem se recept uveřejnit,snad se nebude nikdo zlobit,že jsem si recept přivlastnila,mám ho od kamarádky.
Co se týká postupu,upekla jsem pudinkové těsto při 150 C na vysokém plechu,rozřízla na tři dlouhé pásy,které jsem promazala úúúúžasným krémem,který mně poradila Zdenička,která má na MMB i super recept na marcipán.Jeden pás promazávám i tmavou marmeládou.Vršek je z bílé a tmavé čokolády,jak popisuju jedné mamince v komentářích - vršek řezu jsem potřela silnou vrstvou bílé čokolády,potom pol.lžící opatrně udělala dva proužky tmavou čokoládou.Vidličkou jsem pak proužky "roztírala" do stran,jako když bych dělala stromečky.
Jinak Zdenička byla tak hodná a dodatečně pro Vás vložila recept na krém na svoje stránky,mohu ho vřele doporučit,je to krém s pudinkem Ole.Najdete ho zde
http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/dorty-s-marcipanem/na-prani-jeste-jeden-fotopostup.html

Z tohoto těsta peču i roládu.Někdy do ní zamotám listové trubičky,je to pak obr roláda a je krásná na řezu.V receptech mám tento řez i s variantou ovoce a vařené želatiny,kupovaná nám nejede :-)) .

Pokud by se některá z Vás chtěla na něco zeptat,budu se snažit pomoci či poradit,ráda zveřejním i Vaše výtvory.........Verča

A ještě jedna.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie