Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Dort Pláž na zakázku - děkuji Ariell za inspiraci

0.0
Dort Pláž na zakázku - děkuji Ariell za inspiraci

Potřebné ingredience

Korpus - světlý 2x světlý po 4 vejcích a 1x ořechový ze 4 vajec, krém světlý s ananasem, dekorace - falešný marcipán

Postup přípravy

Děkuji mockrát Marcelce za inspiraci.
Sousedka byla bezradná, jaký dort příteli vybrat a vzhledem k tomu, že mají malé miminko a na dovolenou k moři se letos nevydají, padl ji do oka dort od Ariell. Takže přítel k narozeninám dostane sladkou dovolenou. :)

detail

ze shora

jiný pohled

palma

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

korivana 7. 6. 2008, 10:06
Míšo to je náááááádhera |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y) moc se Ti povedl (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) smekám a klaním se.... (F) (F) (F) (F) (F)
MAMEMIMOMU 7. 6. 2008, 10:10
@korivana Ahojky Ivi, moc děkuji, jak se máš? (L) (L) (L)
korivana 7. 6. 2008, 10:20
@MAMEMIMOMU Ahojky, já docela dobře, včera jsem dodělala další dort, od pondělí jdu na tři dny lehnout do nemocnice (testy) no a pak mě čeká svatební dort a takové to svatební zařizování, vdává se švagrová, dělají si svatbu sami, tak bude každá ruka dobrá ;-) A jak se vede tobě? (F)
MAMEMIMOMU 7. 6. 2008, 10:35
@korivana Jéé, až na tu nemocnici budeš mít teda veselo. :-) U nás bude taky veselo, dodělala jsem 2 dortíky a 2 odmítla, protože v pondělí děláme v obyváku dřevěnou podlahu a budem malovat, takže stěhujem věci a nábytek ;-). Dovedeš si to představit s těma 4 (Z) (X) (child9) (child6). (smich) Ale to půjde. Tak Ti přeji, ať Ti vše dobře dopadne a ať se Ti moc moc daří. (L) (L) (L)
korivana 7. 6. 2008, 11:07
@MAMEMIMOMU Děkuji moc, no taky budete mít co dělat, ale ten pocit krásně vymalovaného bytu, provoněného dřevem z nové podlahy musí být super |:o) a s dětma to zvládneš, to se nebojím.... Když s něma dokážeš udělat tak úžasnej dort, tak to už bude brnkačka :-) Do té nemocnice se moc netěším, ale chodím tam každý rok, letos to bude už po třetí, takže jsem si i zvykla.... ;-) Tak přeji, ať se vám práce podaří (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie