(recept
si oblíbilo 121 návštěvníků)
Hrnková bublanina -s třešněmi
Potřebné ingredience
3 vejce,1 hrnek cukru,1/2hrnku oleje,1 hrnek mléka,2 hrnky polohrubé mouky,1 prdopeč.,třešně nebo jakékoli ovoce
Postup přípravy
Z bílků ušleháme tuhý sníh.Žloutky vyšleháme s cukrem a postupně přidáváme olej,mouku s prdopeč.,mléko a nakonec vmícháme sníh.Těsto vlijeme na plech s vyšším okrajem,který jsme vyložili peč.papírem.Poklademe třešněmi a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 20min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hnědovláska
(upraveno)
5. 6. 2009, 15:47
Tak jsem jí vyzkoušela a je skoro snězená Je mňamková a jemná Příště zkusím z jiným ovocem Kamčo,díky za recept
linlau
(upraveno)
4. 6. 2009, 19:00
mummi
(upraveno)
4. 6. 2009, 17:09
Už je to uděláno , už je to hotovo a brzy bude i sežráno bo je naprosto
Hnědovláska
(upraveno)
4. 6. 2009, 10:37
Půjdu na střešně a taky vyzkouším Pak písnu,jak dopadla
Grena 73
(upraveno)
4. 6. 2009, 9:08
Včera jsem dostala třešně ,tak jdu vyzkoušet tento recept , vypadá že bude ke ten pravý
denny.kal
(upraveno)
10. 7. 2008, 10:53
dneska jsem pekla s trěšněma a pro malou kousek s borovkama mooooc dobrá, děkuji za recept
Kamek
(upraveno)
10. 7. 2008, 14:17
@denny.kal
Andreo,díky jsem ráda,že Vám chutná
gabagaba
(upraveno)
5. 7. 2008, 15:29
Dělala jsem s jahodami a borůvkami a je
Kamek
(upraveno)
5. 7. 2008, 16:25
@gabagaba
Gabrielo,děkuji
Marsel
(upraveno)
24. 6. 2008, 21:06
Stejně jako "silvanek" jsem dostala dost třešní tak jsem se pustila včera večer do pečení Snídaně tedy dnes byla výborná manža mi buchtu pochválil Nemáme rádi suché buchty a tahle je opravdu super
Kamek
(upraveno)
25. 6. 2008, 8:28
@Marsel
Marci,moc děkuji za pochvalu jsem ráda,že Vám chutnala ,koukla jsem jak se vám povedla-Paráááááda ,přeji krásný den Kamila
silvanek
(upraveno)
23. 6. 2008, 21:03
Dobrý večer Kamil, tak jsem se dnes dala do pečení, protože se mi dostalo docela dost třešní. Natrefila jsem na tu vaší hrnkovou bublaninu.No musím říct, že je opravdu .nestačila jsem si ani uvařit , protože na stole už nic nebylo .takže jsem okusila ze slušnosti 2 kousky jaké jsem to upekla .Svištům mooc chutnala.jen se chci zeptat?poprvé jsem to dávala na ten pečící papír a zespodu se mi to přilepovalo! To tak dělá . Jinač díky za receptík. Hezký večer Silvie a svišti
Matala
(upraveno)
29. 6. 2008, 15:10
@silvanek
Mně se takhle přilepuje levný pečící papír, jednou už mi i okraj chytil...takže nějaký lepší papír(nemusí být ten nejdražší)
Kamek
(upraveno)
24. 6. 2008, 15:08
@silvanek
Dobrý den Silvi,jsem ráda,že Vám bublaninka chutnala,mě se to nepřilepovalo,ale nemusíte péct na papíru,stačí vymazat a vysypat plech ,přeji Vám i svišťům krásný den Kamila
silvanek
(upraveno)
24. 6. 2008, 20:12
@Kamek
Dobrý večer, já právě chtěla vyzkoušet ten papír na buchty, protože na tom dělám jen listové nebo cukroví.Tak jsem si říkala , že si ušetřím čas vymazáváním. Tak nevím kde jsem udělala chybu. Nicméně receptík už mám založený Mějte se hezky Silvie
Marsel
(upraveno)
24. 6. 2008, 21:06
@silvanek
Taky jsem papír chtěla poprvé vyzkoušet a taky se mi to přilepovalo Netuším v čem je chyba
Martina 11
(upraveno)
23. 6. 2008, 10:52
jdu na ní
Kamek
(upraveno)
23. 6. 2008, 12:42
@Martina 11
Marti,ať se povede a chutná
Misa 1
(upraveno)
21. 6. 2008, 10:43
Kamčo, veliká pochvala za tak výborný recept , nemáme rádi moc "suché" buchty, tak jsem se trošku obávala,ale podle doporučení jsem riskla a super , je křehoučká, měkkoučká, no prostě mňamka, moc dlouho se u nás neohřeje ..
Kamek
(upraveno)
23. 6. 2008, 12:37
@Misa 1
Míšo,děkuji moc za pochvalu,jsem ráda,že Vám chutnala
katulik
(upraveno)
18. 6. 2008, 22:50
Kamek
(upraveno)
23. 6. 2008, 12:36
@katulik
Katko,děkuji
teoder36
(upraveno)
18. 6. 2008, 13:45
Fakt dobrá,přijela maminka a upekla ,dáváme si ji právě ke
Kamek
(upraveno)
19. 6. 2008, 13:46
@teoder36
Emile,jsem ráda,že Vám chutná
Radecka7
(upraveno)
18. 6. 2008, 9:13
Kamko,opravdu výbornááá
Kamek
(upraveno)
18. 6. 2008, 12:31
@Radecka7
Radko,děkuji,jsem ráda,že chutná
petunie7
(upraveno)
17. 6. 2008, 13:14
Výborná,vůbec není suchá a ubitá,už se těším až dojde manžel z práce a dáme si ji ke
Kamek
(upraveno)
18. 6. 2008, 12:19
@petunie7
Peti,děkuji
Ketty12
(upraveno)
17. 6. 2008, 11:32
Ráda bych prosím radu jak dlouho šlehat sníh z bílků a jak postupovat aby byl hustý, a musí být bílky v pokojové teplotě nebo studené a dává se do nich něco při šlehání mocinky děkujíííííííííííí za odpověď zdravím a hezký den přeje Zdena.
petra95
(upraveno)
17. 6. 2008, 13:34
@Ketty12
BÍLKY SE MUSÍ ŠLEHAT ČISTÝMA METLAMA, NESMÍ SE ŠLEHAT PRVNĚ NĚCO JINÉHO A NEBO DŮKLADNĚ OMÝT, ŽE JSOU PĚKNĚ UŠLEHANÉ POZNÁTE, KDYŽ OTOČÍTE NÁDOBKU TAK NEVYPADNOU (TŘEBA NĚKOMU NAD HLAVOU)
Kamek
(upraveno)
17. 6. 2008, 11:46
@Ketty12
Zdeni,bílky šlehám ručním šlehačem tak dlouho dokud není sníh pořádně hustý.Nic do nich nedávám,šlehám vytáhnuté z lednice.Pokud budete chtít ještě něco poradit,klidně napište.Hezký den Kamila
Kkendy
(upraveno)
16. 6. 2008, 13:47
Když vidim 1 prdopeč tak se musim smát.Známý jsem to taky tak napsala a ona si myslela že je to pudce dopeč.Pak mi celá volala že se jí to spálilo...Ale jinak to vypadá dobře...
Kamek
(upraveno)
17. 6. 2008, 12:05
@Kkendy
Michaelo,tak to jste mě pobavila ,jinak bublanina nejen dobře vypadá,ale i chutná
bezinka
(upraveno)
16. 6. 2008, 13:43
Opravdu výýýýýýýýýýborná Právě jsem kus spořádala ke Manžel si přál ješte navrch drobenku a nic se tím nezkazilo, právě naopak Moc děkujeme za receptík Lenka
Katešinka
(upraveno)
16. 6. 2008, 12:05
jojo tak ta byla skvělá,díky za tip moc dobrá
Kamek
(upraveno)
17. 6. 2008, 11:22
@Katešinka
ˇKatko,jsem ráda,že Vám chutnala
pianista
(upraveno)
16. 6. 2008, 8:41
Dekuji za inspiraci,je fakt moooooc dobra Eva Synkova
Kamek
(upraveno)
16. 6. 2008, 13:01
@pianista
Evi ,děkuji za pochvalu