(recept
si oblíbilo 60 návštěvníků)
Buchta likvidátor - již tolikrát zmiňovaná
Potřebné ingredience
35 dkg polohrubé mouky , 20 dkg cukru , 3 vejce, 1 sklenka oleje , 1 kompot 0,7 l i se šťávou, kypřící prášek, vanilkový cukr
Postup přípravy
Tuto buchtu již pečeme léta, jen jsem dnes z nouze dala švestky ( půlené, bez pecek, nic jsem nekrájela) a také to bylo super. Zatím jsem dělala jen z ananasu, jahod, jablek a broskví.
A jelikož švestky zavařuju "na sucho", tzn., že jsou bez šťávy, zředila jsem obyč. šťávu s vodou - půl na půl a bylo. Manžel "jen" ochutnal ke kávě :0))))) a 1/2 plechu byla fuč. Vážně bezvadná rychlovka.
A jelikož švestky zavařuju "na sucho", tzn., že jsou bez šťávy, zředila jsem obyč. šťávu s vodou - půl na půl a bylo. Manžel "jen" ochutnal ke kávě :0))))) a 1/2 plechu byla fuč. Vážně bezvadná rychlovka.
odměrka pro Veroniku K.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ketty12
(upraveno)
30. 8. 2008, 20:29
hezký večer, a ten kompot prosííííím jaký?? to je jedno díky
raskynka
(upraveno)
30. 8. 2008, 20:08
zrovna hledam nejakou naminu k zitrejsimu obidku a ono zase zvitezi rychlovka
JanaLud
(upraveno)
1. 9. 2008, 6:41
@raskynka
Rychlé to je a troufám si říct, že i dobré. Tak snad i vás doma pochválí
voňásek
(upraveno)
29. 8. 2008, 11:37
A ten kompot se celý i se šťávou vmíchá do syrového těsta, nebo jak to je?
JanaLud
(upraveno)
29. 8. 2008, 21:20
@voňásek
Ano přesně tak. Komplet celý kompot do těsta a šup do trouby. Dobrou chuť.