Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Slivovice

0.0
Slivovice

Potřebné ingredience

ořechový korpus, vanilkový krém, rum, WI

Postup přípravy

upečený kulatý korpus ve formě cca 17 cm, zbytek těsta z dávky upečen v libovolné fomě - z něj se vykrojí spodek dortu (noha lahve) a hrdlo, zbytek se rozdrobí a smíchá s krémem - vzniklou punčovinou dort dotvarujeme.

Dort je potažený jedním plátem WI, obloučky a víčko jsou vytvarované kosticí. Viněta malovaná ručně potravinářskými barvami (a poté přenesena na dort).

vyřezané korpusy dotvarované punčovinou

pomazáno, vychlazeno, připraveno na potažení

*

*

*

tvořeno podle této fotografie

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie