Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Květinky v bílomodré kombinaci

0.0
Květinky v bílomodré kombinaci

Potřebné ingredience

Korpus a krémy jako u mých ostatních,potahovka tentokrát K2

Postup přípravy

Fotečky do postupu nemám, dnes opravdu jen pro inspiraci. Uvnitř je modrý mramor a modrý krém na mantinely a bílý hrk hrk krém, vypadalo to dost dobře, chtěla jsem to nafotit, ale nechala jsem foťák v práci, kde jsem se chlubila tím, co chystám na další dortík. Takže jsem fotila až dnes hotový dortík.

z druhé strany

jiný pohled

detail růží z K2 - díky za radu Kattyně, pomohlo to jen zčásti, velký díl odpovědnosti za výsledek nesou ruce a tam je ještě velký prostor ke zlepšení

vyzkoušela jsem si plno věcí poprvé - kleštičky, pestíky do kytek, patchwork ala krajka - opět kategorie CO JEN TROCHU VYPADÁ, ŽE SE DÁ OBTISKNOUT ( a stojí to pár kaček) TO SE KOUPÍ A VYZKOUŠÍ (třeba na dortíku pro nebohou neteř)

jak se vám líbí?

s oslavenkyní

na řezu - kapku crazzy

pro bulíčka :-) - plastová krajka co se dává do poliček místo pravé paličkované

detail

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

wildsnek 1. 4. 2009, 21:36
Teda Lenko náááádheráááá (clamp) (clamp) a mimochodem nechápu ty růžičky z K2 já je zkoušela a byli z toho ty hrůzy 8o|co jsem měla na tom dortíku s trojlístkem :-S.Jsi šikulka (Y)
nobstice 1. 4. 2009, 21:44
@wildsnek diky ;-) ;-) ;-) kattyna mi poradila ze se maji nechat trochu zaschnout a nesmi se moc hnoucat,ona ta k2 mekne.tak jsem ty listky ztencovala kostici (obyc.drevenou z papirnictvi) ,nechala chvili byt a pak davala do kupy ruzi.ale mela jsem malo casu tak jsou takove pidi a jen 4 (H) (H) (H)
Zrušený účet 1. 4. 2009, 21:20
Leni ten je tak krásně jemňoučký (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) , prostě supr [A]
Lupitka 1. 4. 2009, 21:18
Leni, krásný jemný a něžňoučký dortík!!! (Y) (Y) (Y) Prosím Tě, prozraď mi odkud Ty máš ten pěkný tác pod dortem? *-) *-)
nobstice 2. 4. 2009, 21:51
@Lupitka marti tak jsem to (diky bulickovi) nasla http://www.fialapraha.cz/eshop/cukrarske_pomucky/tacy_stojany_znaceni_kleste/tacy_servirovaci_plast fakt nejsou drahe,to me docela prekvapilo. skoda ze nejedes na srazik,rekla bych synkovi at nakoupi a privezla bych ti :-p
nobstice 1. 4. 2009, 21:27
@Lupitka marti abych pravdu rekla ani nevim,mam pocit ze snad na nem nekdy byl dort z cukrarny.ale nabizi je v ruznych velikostech v cukr.potrebach,tuhle jsem to nekde videla.ze by na dortomanii? :-D :-D :-D :-D
kackad 1. 4. 2009, 21:18
Krásný, jemňoučký (^) Dávám 1 s * (Y) (clamp) (clamp)
Beruška00 1. 4. 2009, 21:17
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lejča 1. 4. 2009, 21:15
Leni.to je krása (clamp) (clamp) (clamp)
akr 1. 4. 2009, 21:15
Leni nádherný jemný dortík (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie