Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Panenka

0.0
Panenka

Potřebné ingredience

světlý korpus dle mého receptu, tvarohovo-máslový krém s čerstvými jahodami, mléčný marcipán dle Arielll a hmota white icing na čistě bílé části šatů a kytičky

Postup přípravy

schůdky dle inspirace Petry (pikiso), díky!!!
kopretiny mě nadchly na dortu u Katky (KatkaH.)

*

*

Na netu jsem hledala inspiraci na podobu šatů, nakonec jsem neodolala ani volánkům, ani patchworkovým otiskům ani nařasené látce...;)

nejdříve jsem měla trochu obavy, panenka vypadala hodně moderně a nevěděla jsem, jestli se k jejímu obličeji budou romantické šaty hodit...

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 17. 5. 2009, 9:10
Dášenko, je to úúúúúúúúchvatnááááááá dáma. A Ty jsi veliká šikula. A pořád ještě celá? (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
onasi 17. 5. 2009, 9:18
@ ano, celá, tohle byl ale opravdu poslední... (^) ;-) je to docela zábava shánět za sebe někoho, kdo by dort dodělal, kdyby "něco" ;-)
nobstice 17. 5. 2009, 9:48
@onasi dasi,to by musela byt opravdu velka rychlovka abys to nedodelala.ja v den D sla jeste nakoupit do plusu vinne klobasy,tatinek meho ditete me nechal stat frontu :-@ a jeste jsem udelala predcasnou stedrovecerni veceri - 23.12 rano uz si me chteli nechat v porodnici,ja rekla ze si musime jeste udelat jeziska tak me pustili,cca v 16 hod jsem byla zpet a mala se narodila tesne pred zpravama |:o) |:o) |:o) |:o)
onasi 18. 5. 2009, 14:05
@nobstice no... tak já jdu teda pro ty vinné klobásy, třeba se to rozběhne.... ;-)
Bára D. 17. 5. 2009, 8:53
Krásná, ty drobné detaily jsou moc povedené (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie