NADÍVANÁ JABLÍČKA
Potřebné ingredience
8 MENŠÍCH DOBŘE ZRALÝCH LABLEK 50 G OŘÍŠKŮ 50 G ČOKOLÁDY NA VAŘ. 1 BALÍČEK LISTOVÉHO TĚSTA VEJCE NA POTŘENÍ KOUSKY CELÉ SKOŘICE
Postup přípravy
JABLKA ROZKROJÍME A KULATOU LŽIČKOU VYKROJÍME JÁDŘINCE,ODSTRANÍME STOPKY A BUBÁKY.POLOVINU OŘÍŠKŮ NASTROUHÁME A POSYPEME JIMI ŘEZNOU STRANU JABLEK.ZBYLÉ OŘÍŠKY NASEKÁME A SMÍCHÁME S NALÁMANOU ČOKOŠKOU.SMĚSÍ NAPLNÍME OTVORY V JABLEČNÝCH PŮLKÁCH.LISTOVÉ TĚSTO NA POMOUČNĚNÉM VÁLU ROZVÁLÍME A ROZDĚLÍME NA 16NDÍLŮ.JABLKA DO NICH ZABALÍME,PŘENDÁME NA PLECH S PEČ. PAPÍREM A POVRCH POTŘEME ROZŠLEHANÝM VEJCEM,MÍSTO STOPEK VTISKNEME DO TĚSTA NALÁMANOU SKOŘICI.VLOŽÍME DO TROUBY VYHŘÁTÉ NA 190°C A PEČEME.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janymonca
(upraveno)
12. 1. 2011, 22:12






nahlásit