(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Arabelčina jablíčková žemlovka
Potřebné ingredience
1 vánočka, 4 jablka, kousek másla, mléko, 2 žloutky, cukr, skořice, rozinky
Postup přípravy
Vánočku nakrájíme na tenké plátky, zvlhčíme mlékem se žloutky a cukrem. Remosku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou.Poklademe plátky vánočky, pak nastrouhanými jablky - ty posypeme cukrem, skořicí, rozinkami a znovu poklademe plátky vánočky. Povrch pokryjeme na tenko nakrájeným máslem a zapečeme. Upečenou žemlovku pocukrujeme a podáváme.
p.s.- vynikající jsou rozinky naložené v rumu
p.s.- vynikající jsou rozinky naložené v rumu
.
..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé