(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřové ragů na rajčetech

Potřebné ingredience
500 g libové vepřové plece bez kosti 3 lžíce oleje 300g rajčat 1 cibule česnek celý pepř bobkový list tymián petrželka sůl 2 lžíce kečupu
Postup přípravy
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji,přidáme maso pokrájené na větší kostky,osmažíme je a dusíme pod pokličkou do vysmahnutí vlastní šťávy.Rajčata spaříme vařící vodou,oloupáme,pokrájíme na kousky a přidáme k masu.Osolíme je,vmícháme koření a rozetřený česnek,podlijeme je vodou a dusíme do změknutí.Při dušení je občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou.V hotovém pokrmu má být téměř všechna voda odpařená.Pokrm dochutíme kečupem a podáváme s dušenou rýží nebo kus-kusem.VÝBORNÉ-JEDNODUCHÉ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé