Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

jablečná přesnídávka

0.0
jablečná přesnídávka

Potřebné ingredience

1,5 kg jablek 100-150 g cukru krupice 0,6 l vody 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme do hrnce s vodou a cukry a rozvaříme. Pak vlažné rozmixujeme na pyré.
Pudink smícháme s trochou vody, vlijeme do pyré, přivedeme opět k varu a asi 2 minuty vaříme. Pak dáváme do skleniček a sterilujeme jako kompoty.
Pokud ale víte, že je spotřebujete brzo jako já, třeba za měsíc, tak jen horké skleničky otočím dnem vzhůru, nechám vychladnout a pak naskládám do spodní části ledničky. Bez problémů vydrží.

Dobrou chuť vašim prťouskům!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie