(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Dětská jablečná přesnídávka
Potřebné ingredience
5 kg jablek, 1/2 kg cukru, 1/2 l vody, 5 vanilkových pudinků
Postup přípravy
Jablka oloupeme,zbavíme jadřinců a nakrájíme. Dáme rozvařit s 1/2 l vody a cukrem. Pudinky rozmícháme v trošce vody ,vlijeme do rozvařených jablek a vaříme ještě asi tak 10 min. Necháme vychladnout a rozmixujeme. Plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 80C asi tak 30 min..
Změna příchutě: Místo vanilkových pudinků dejte jinou příchuť a hned máte více druhů přesnídávek.
Změna příchutě: Místo vanilkových pudinků dejte jinou příchuť a hned máte více druhů přesnídávek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Grazziela-Design
(upraveno)
22. 1. 2013, 19:53
Nešlo by to bez toho cukru? Dělala jsem takhle čistě jenom rozvařený rozmixovaný jablka a taky jsme si čvachtali
S pudinkem to neznám a ráda vyzkouším, ale fakt to zkusím bez cukru


nahlásit
Boriska
(upraveno)
24. 10. 2012, 16:39
Dnes jsem udělala. Je výborná. Malá měla boule za ušima
dala jsem banánový pudink. Díky za receptík


nahlásit