Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Ivančiny zapečené bagety

0.0
Ivančiny zapečené bagety

Potřebné ingredience

dlouhé francouské bagety,uzenina (moravské,šunka,anglic. slanina.....),tvrdý sýr nastrouhaný na hrubo,šery rajčátka. Pomazánka česneková (základ:sýr,majolka a česnek) -tato pomaz. je vynikající i na jednohubky! Pomazánka vaječnohořčicová (základ:jemně strouhané vejce uvařené na tvrdo,majolka,hořčice)

Postup přípravy

Bagetu rozkrájíme asi na 3x a potom ještě podélně,tak nám vznikne 8 kousků.Ale záleží na Vás jak ji rozkrájíte.Na polovinu namažeme česnekovosýrovou a druhou polovinu vaječnohořčičnou,poté poklademe plátky uzeniny,rajčátky a posypeme nastrouhaným sýrem.
Na plechu s pečícím papírem krátce zapečeme v troubě na 250°C.
Rychlé a chutné,vhodné pro rodinu na večeři i pro hosty!

příprava

před zapečením

po zapečení v troubě

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 28. 1. 2011, 17:51
to vypadá báječně (clamp) (clamp) (clamp)
Ibisek 29. 1. 2011, 9:27
@chalupnicka (Y)Hlavně chutná! (F) (hello)
latte 28. 1. 2011, 9:42
Vynikající nápad, (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
Ibisek 28. 1. 2011, 12:01
@latte (F)Děkuji,ale není můj je od kamarádky a ta ho má z internetu. :-) (clamp)Jsem ráda,že ho našla. |:o)
jajina11 27. 1. 2011, 12:33
Vyzkoušené a dávám 1*!!!! Opravdu je to mnamka (jidlo).
Ibisek 28. 1. 2011, 12:04
@jajina11 (F)Snad poslouží i na MMB. :-) (hello)
zdenka54 26. 1. 2011, 19:15
Supr nápad (Y) a ty pomazánky se neroztečou? |:o)
Ibisek 26. 1. 2011, 19:24
@zdenka54 (F)Zdeni,pomazánky se dobře hodí pro tepelnou úpravu tohoto stylu,majolka s ostatními chuťovými přísadami teplem příjemně zvláční a provoní podklad. |:o) (clamp)
Vanusak 26. 1. 2011, 13:43
Bezva! (clamp)
Ibisek 28. 1. 2011, 12:02
@Vanusak :-) (hello)
lidare 26. 1. 2011, 13:27
(Y) (Y) (Y)dobrý tip na večeři :-) :-) :-)
Ibisek 28. 1. 2011, 12:02
@lidare (F) |:o) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie