(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Ivančiny zapečené bagety
Potřebné ingredience
dlouhé francouské bagety,uzenina (moravské,šunka,anglic. slanina.....),tvrdý sýr nastrouhaný na hrubo,šery rajčátka. Pomazánka česneková (základ:sýr,majolka a česnek) -tato pomaz. je vynikající i na jednohubky! Pomazánka vaječnohořčicová (základ:jemně strouhané vejce uvařené na tvrdo,majolka,hořčice)
Postup přípravy
Bagetu rozkrájíme asi na 3x a potom ještě podélně,tak nám vznikne 8 kousků.Ale záleží na Vás jak ji rozkrájíte.Na polovinu namažeme česnekovosýrovou a druhou polovinu vaječnohořčičnou,poté poklademe plátky uzeniny,rajčátky a posypeme nastrouhaným sýrem.
Na plechu s pečícím papírem krátce zapečeme v troubě na 250°C.
Rychlé a chutné,vhodné pro rodinu na večeři i pro hosty!
Na plechu s pečícím papírem krátce zapečeme v troubě na 250°C.
Rychlé a chutné,vhodné pro rodinu na večeři i pro hosty!
příprava
před zapečením
po zapečení v troubě
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
28. 1. 2011, 17:51
to vypadá báječně
Ibisek
(upraveno)
29. 1. 2011, 9:27
@chalupnicka
Hlavně chutná!
latte
(upraveno)
28. 1. 2011, 9:42
Vynikající nápad,
Ibisek
(upraveno)
28. 1. 2011, 12:01
@latte
Děkuji,ale není můj je od kamarádky a ta ho má z internetu. Jsem ráda,že ho našla.
jajina11
(upraveno)
27. 1. 2011, 12:33
Vyzkoušené a dávám 1*!!!! Opravdu je to mnamka .
Ibisek
(upraveno)
28. 1. 2011, 12:04
@jajina11
Snad poslouží i na MMB.
zdenka54
(upraveno)
26. 1. 2011, 19:15
Supr nápad a ty pomazánky se neroztečou?
Ibisek
(upraveno)
26. 1. 2011, 19:24
@zdenka54
Zdeni,pomazánky se dobře hodí pro tepelnou úpravu tohoto stylu,majolka s ostatními chuťovými přísadami teplem příjemně zvláční a provoní podklad.
Vanusak
(upraveno)
26. 1. 2011, 13:43
Bezva!
Ibisek
(upraveno)
28. 1. 2011, 12:02
@Vanusak
lidare
(upraveno)
26. 1. 2011, 13:27
dobrý tip na večeři
Ibisek
(upraveno)
28. 1. 2011, 12:02
@lidare