(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Jemné kynuté bramborové langoše (jsou výborné)
Potřebné ingredience
300g hladké mouky, 1/2 lžičky soli, 1 žloutek, 5 středně velkých vařených brambor, na kvásek: 20g droždí a 1/2 lžičky cukru
Postup přípravy
Vše zpracujeme v těsto a necháme pěkně kynout. Vyválíme placku asi 1cm .Smažíme na oleji z obou stran.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
15. 1. 2010, 13:00
Právě jsem zadělala na jedny langoše. Bramborové určo vyzkouším taky. Jen se chci zeptat, nechybí tam nějaká tekutina?

nahlásit
Evík 11
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:57
Dobrý den Ivko, včera jsem dělala langoše podle Vašeho receptu, přidala jsem víc soli a asi 100 ml vl. vody. Byly vynikající.



nahlásit

srandista
(upraveno)
12. 1. 2008, 12:43
dobrý den .tak tuhle mňaminku udělám
i kdyby trakaře padaly
Bude to papání jako trám.....
Pěkný den




nahlásit