(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Bramborové suflé s bylinkami

Potřebné ingredience
5 velkých brambor, 1 - 2 lžíce másla, 150 ml mléka, 100 g tvrdého sýra, sůl, pepř, muškátový oříšek, 4 vejce, petrželka, pažitka, libeček, klidně i majoránka, hladká mouka a olej na vymaštění a vysypání zapékací mísy.
Postup přípravy
1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozmačkáme na kaši. Přilijeme mléko, rozpuštěné máslo a nastrouhaný sýr. Vše promícháme, okořeníme a přidáme nakrájené bylinky.
2. Vmícháme žloutky, vyšleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi. Vše vložíme do mísy a zapékáme ve vyhřáté troubě asi 40 minut.
3. Ozdobíme pokrájeným rajčetem a kouskem libečku a můžeme podávat.
DOBROU CHUŤ.
2. Vmícháme žloutky, vyšleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi. Vše vložíme do mísy a zapékáme ve vyhřáté troubě asi 40 minut.
3. Ozdobíme pokrájeným rajčetem a kouskem libečku a můžeme podávat.
DOBROU CHUŤ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé