BISKUPSKÝ-Bílkový CHLEBÍČEK KRÁSNĚ VLÁČNÝ-jak využít bílky

Potřebné ingredience
NA 1 PLECH :10 BÍLKŮ, 30 -40 DKG PÍSKOVÉHO CUKRU, 30 DKG POLOHRUBÉ MOUKY, 30 DKG KANDOV. OVOCE, 30DKG TUKU- NAPŘ .HERA-ROZPUSTIT,1 PRÁŠEK DO PEČIVA. 1 VELKÉ JABLKO-BEZ ŠLUPKY NAKRÁJET NA MALÉ KOSTIČKY,NA POLEVU. ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ-ASPOŃ 4 VELKÉ, 125 DKG 100 % TUKU,
Postup přípravy
POLEVA:
VE VODNÍ LÁZNI( KASTROLEK S ČOKOLÁDOU DÁT DO KASTROLKU S VODOU)ROZPUSTIT ČOKOLÁDU, PŘDAT 100% TUK, POTŘÍT NAKRÁJENÉ KOUSKY CHLEBÍČKU, DÁT VEN, NEBO DO LEDNICE ZTUHNOUT, POTÉ POTŘÍT POSLEDNÍ STRANU, OPĚT DÁT ZTUHNOUT A NAKONEC NA OZDOBU POŽÍT ČOKOLÁDU SVĚTLÉ BARVY Z PYTLÍKU. SKLADOVAT V CHLADNU.
VŽDY SI JICH NĚKOLIK DÁM DO FOLIE A ŠUP DO MRAZÁKU :o)))
JEŠTĚ SE MĚ PTAJÍ MAMINKY, CO DĚLÁM SE ŽLOUTKY-KDYŽ PEČU DORTY, KYNUTÉ BUCHTY ATD,KDE SE POUŽIJÍ JEN ŽLOUTKY,TAK BÍLKY SCHOVÁM DO KRABIČKY A DO MRAZÁKU......NO A POTÉ PUŽIJI NA BISKUPÁK...

UPEČENÝ NAKRÁJET NA DÍLKY

ČOKOLÁDU ROZPUSTIT VE VODNÍ LÁZNI

POTŘÍT ČOKOLÁDOU NAPŘED VRCHNÍ STRANY, PO ZATUHNUTÍ V CHLADNU, POTŘÍT I TU POSLEDNÍ

HOTOVO

ŘEZ

NĚCO ZBAŠTT HNED, NĚCO PŘÍBUZNÝM, ZBYTEK DO LEDNICE, ČI MRAZÁKU...VŽDY SE HODÍ-.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu


































































