"Parmigiana" z lilku

Potřebné ingredience
3 vetsi lilky (asi 1 kg),300 g mozzarella nebo parenica,500 ml rajcatove stavy(pyre),150 g grana padano,sul,oliv. olej,bazalka,cesnek komu chutna
Postup přípravy
Mezitim si nakrajim lilek na 1 cm platky,osolim a necham 1/2 hodiny,at pusti horkost.Pak dam na plech s papirem,potru olejem a pecem (griluju) v troube do zlatova.
Mozzarellu nakrajim na platky.
Pekacek vymazu olejem,dam trochu omacky,pak lilky,ty posypu granou,polozim platky mozzarelly a zaleju omackou.To se opakuje do spotrebovani surovin.
Pecu v troube na 180° asi 30-40 min.

nakrajime lilky na platky a ugrilujeme v troube do zlatova

mezitim si pripravim omacku

pekacek vymazu olejem.jako prvni potru dno omackou a na ni prijdou lilky

posypu granou a pokladu mozzarellou

zaleju omackou a opet polozim lilky

tak pokracuji do spotrebovani surovin.zakoncim omackou a pecu asi 30-40 min na 180°

upecene
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



















