Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rychlé,levné domácí tiramisu

0.0
Rychlé,levné domácí tiramisu

Potřebné ingredience

balíček piškotů,trochu rumu-2 lžíce,trochu cukru-asi 2 lžíce,hrnek silné kávy(turek),2 vanilkové cukry, vanička červeného tvarohu,krajanka-zakysaná smetana s jahodovou příchutí,kakao

Postup přípravy

Do kulaté větší misky dáme piškoty-jeden vedle druhého,pokapeme kávou(silný turek) do které jsme přidali asi 2 lžíce rumu.Nesmí se rozmočit!!! Tvaroh rozmícháme s 2 vanilkov.cukry,2 lžíce cukru krupice,jahodovou krajankou,nebo jogurtem a rozetřeme na piškoty.Potom vše opakujeme.Horní vrstva je tvarohový krém,který posypeme kakaem.Vidličkou udělám na povrchu ozdobné vlnky. Dáme vychladit do ledničky...Rychlé,levné,chutné!!! Mňam :-)

...a takhle pak mizí :-)

kousek tiramisu na talíři-ke kávě-dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LenkaBruck 15. 10. 2013, 22:14
paní to není tiramisu al zblitek, tohle je tiramisu: http://cucinare-con-amore.blogspot.cz/2012/03/prave-italske-tiramisu.html
prdecek 3. 5. 2014, 13:22
@LenkaBruck :-$ No ano,proto jsem tam napsala "domácí" a ne pravé Italské,ne?...Protože tohle je naše DOMÁCÍ,tak jak ho děláme my |:o) |:o) |:o)...A vy si udělejte z maskarpone (Y) (L)
vendykaja 3. 11. 2011, 8:34
Na MMB je přes 300 receptů na ošizený moučník se zavádějícím názvem. Proč tu má být ten váš? V čem je jiný? Říkejte tomu nepečený dezert , ale ne tiramisu. Tiramisu je klasický dezert z marscapone, amareta, espressa a cukrářských piškotů. Oříškovému dortu taky nebudete říkat sacher. Teda pokud jste alespoń trošku příčetná.
prdecek 27. 2. 2011, 5:21
Rychlé,levné-udělejte si v neděli |:o) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie