(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
DOMÁCÍ ČOKOLÁDA
Potřebné ingredience
25 dkg ztuženého 100% tuku, 30 dkg moučky, 10 dkg kakaa, 1 vanilkový puding, 1 čokoláda na vaření
Postup přípravy
Ve vodní lázni rozpustíme tuk, a za stálého míchání postupně (nejlépe přes sítko, aby se neudělaly hrudky) přidáme cukr, kakao, puding a nakonec rozlámanou čokoládu. Při zdobení musí být čokoláda horká! Čokoláda je vhodná i do formiček.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

pavlinice
(upraveno)
3. 12. 2007, 22:07



nahlásit
danulka23
(upraveno)
3. 12. 2007, 21:53
Paní Míšo dá se tato čokoláda použít i jako čokoláda do formiček?

nahlásit