Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Jablková roláda- rychlá-DÍKY ZA SUPER RECEPT

0.0
Jablková roláda- rychlá-DÍKY ZA SUPER RECEPT

Potřebné ingredience

4 VEJCE,18 DKG CUKRU KRUPICE,6 LŽIC HLADKÉ MOUKY,ASI 3 JABLKA VĚTŠÍ,SKOŘICE,VANILKA

Postup přípravy

VEJCE ŠLEHÁME S CUKREM DO HUSTÉ PĚNY,POTÉ ZAŠLEHÁME MOUKU.NA PLECH S PEČÍCÍM PAPÍREM-JE TAM NUTNÝ ROZPROSTŘEME NASTROUHANÁ JABLKA A SYPEME SKOŘICÍ A VANILKOVÝM CUKREM,NA TO ROZETŘEME TĚSTO A DÁME PÉCT ASI NA 180 ST. JEŠTĚ VLAHOU ROLÁDU STOČÍME A POCUKRUJEME. JE TO RYCHLÉ A DOBRÉ,JÁ DNES DĚLALA K SNÍDANI.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gohii 10. 10. 2011, 9:07
.....fakt "rychlovka" (F) (F), ale "tuze dobrá" |:o) |:o) - moji loupežníci se jenom olizovali, |:o) |:o), takže díky za bezva tip (clamp)
Stehla 26. 3. 2011, 12:01
Dobrý den, já jsem úplně neschopná kuchařka i pekařka, jak dlouho zhruba péci? Jen se chci zeptat, jestli chápu dobře, pak nechat trochu zchladnout a otočit těstem dolů, pečící papír se z jablek sloupne a jde stočit do rolády? Díky předem za odpověď.
tomulinecek 5. 4. 2011, 20:11
@Stehla Omlouvám se ,ale četla jsem dotaz až dnes,péct asi 8 minutek až jemně zrůžoví a zkuste píchnout párátkem a když bude bez těsta je hotová,pak lehce zchladnout a otočit a sloupnout papír a stočit,určo se povede není co zkazit (F) (F) (F) (F)
Stehla 6. 4. 2011, 13:12
@tomulinecek Opravdu se zadařilo, je vynikající (clamp) Děkuji, úžasná rychlovka, dala jsem jen dvě vajíčka a trochu mléka a taky to šlo, určitě budu dělat častěji |:o) Hezký den (F)
Stehla 6. 4. 2011, 7:54
@tomulinecek Dobrý den Iveto, moc díky za odpověď, to bych snad měla zvládnout i já ,-) Hezký den (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie