Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

VEPŘO KNEDLO ZELO

0.0
VEPŘO KNEDLO ZELO

Potřebné ingredience

1 kg plátků vepřového či kuřecího masa, drcený barevný pepř, drcený kmín a sůl - nebo jiné koření podle vaší chuti... 250g kysané zelí, 1 velká střední cibule, sůl a olej... 1 knedlík...

Postup přípravy

Vepřové maso peču v plátcích v keramickém pekáči - není potřeba žádný olej nebo tuk, maso pustí dostatek tuku samo, takže zbude i šťáva na knedlík. Předem maso naklepu, okořením a nechám asi hodinu odležet. Peču v troubě při 170°C do zlatova. Plátky jsou křehoučké a propečené... Pokud je zelí moc kyselé, propláchnu ho trochu studenou vodou. Nakrájenou cibuli osmahnu na oleji do zlatova a poté přidám zelí, přisolím. Zelí vysmahnu do měkka... Knedlík ohřívám v páře....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelau 27. 3. 2011, 14:38
no to je kráááása, mé srdéčko plesá (hello)
HLN 1. 4. 2011, 15:11
@marcelau :-)Dík za milý komentář... (F) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie