(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
dort bagr (s postupem)

Potřebné ingredience
ořechvý a piškotový korpus, frurafil a pudingový krém. Váha dortu je 7,5kg!!!!

vychlazený dort čeká na "řezání,,

vyřezaný a domodelovaný punčovinou

hotovo, připraven k potažení

hotovo

pohled ze zadu na rypadlo

Syn byl nadšený, až na to, že nebyl pro něj....

dorty čekají na oslavence, věřím že udělají radost...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Akve
(upraveno)
1. 4. 2011, 21:10







nahlásit

haroub
(upraveno)
1. 4. 2011, 16:10
Ten je krásný a veliký,to muselo být radosti



nahlásit

Česťa kuba
(upraveno)
1. 4. 2011, 18:23
@haroub
Děkuji moc, radost byla veliká



nahlásit
LuksovaV
(upraveno)
29. 10. 2012, 13:30
@Česťa kuba
Ahoj Aničko bagr dortík je super, to rýpadlo máš celé z marcipánu? Já jen ze jsem delala taky bagr ale nejak mi to rýpadlo nechtělo držet protože jsem ho dělala z punčoviny a potažené. Děkuji za radu
nahlásit

darinka30
(upraveno)
1. 4. 2011, 15:54




nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
1. 4. 2011, 14:42







nahlásit

branča
(upraveno)
1. 4. 2011, 13:50
Pořádnej macek






nahlásit

Česťa kuba
(upraveno)
1. 4. 2011, 18:23
@branča
Díky





nahlásit