Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

kuřecí řízečky v tatarkovém kabátku

0.0
kuřecí řízečky v tatarkovém kabátku

Potřebné ingredience

500 g kuřecích řízků 1 malá tatarka Hellmans 4 stroužky česneku hladká mouka sůl, pepř

Postup přípravy

Recept jsem viděla v pořadu Kluci v akci, hnedka jsem vyzkoušela a je to výborné! Tak přidávám, ať si můžete taky pošmáknout:)

Kuřecí řízky nakrájíme na tenší plátky. Osolíme a mírně opepříme.
V misce si smícháme tatarku a rozmačkaný česnek. Do této směsi naložíme řízky a necháme odpočinout v ledničce, aby maso nasáklo. Aspoň hodinku, klidně i dýl.
Poté řízečky obalíme v hladké mouce a dáme smažit.

Je to krásně zkřehlé díky té tatarce a má to výbornou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

maxanda 18. 5. 2011, 10:36
Já našla tento recept v časopise, vyzkoušela a je to fakt dobrota (Y) (Y) (Y) Doporučuji :-)
petazeli 22. 6. 2011, 22:33
@maxanda (Y)
galli 17. 5. 2011, 13:52
(Y) (Y) (Y) naprosto úžasné ...děkuji za inspiraci , moc jsme si pochutnali (clamp) (L)
petazeli 22. 6. 2011, 22:33
@galli není za co... :-)
decka 15. 4. 2011, 12:07
Peti,taky mám vyzkoušené a opravdu musím pochválit (clamp),výborné.......trochu jsem se té tatarky bála tak jsem jí dala míň,ale chutově vynikající (F)
petazeli 22. 6. 2011, 22:32
@decka Jsem ráda, že chutnalo...
Kamis1 12. 4. 2011, 8:03
hmmm,vypadá to skvěle,vyzkouším :-$
petazeli 12. 4. 2011, 13:25
@Kamis1 Je to moc dobré! A dokonce jsem teď koupila tatarku a je recept i přímo na etiketě... :)
ondruska 4. 4. 2011, 21:29
u nás vyzkoušeno tento víkend, tatarku jsem naředila jogurtem a bylo to taky super. Obalování v mouce - za mě nebrat do ruky, obaluju s vidličkou, jinak se to patlalo.
petazeli 5. 4. 2011, 9:35
@ondruska ...to je fakt, vidlička je určitě lepší. Nevím proč jsem to automaticky vzala rukou ,-)
Vanusak 4. 4. 2011, 12:47
To zní dobře. A opravdu se obalí v hladké mouce a ne ve strouhance? (L)
petazeli 4. 4. 2011, 12:59
@Vanusak JJ, jen opatrně vydělat z té tatarkové glajdy, obalit v hladké mouce a hnedka na pánev... (Y)
Vanusak 4. 4. 2011, 13:08
@petazeli Tak já je někdy prubnu . (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie