Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

LILEK PLNĚNÝ FILETOU +++ večeře

0.0
LILEK PLNĚNÝ FILETOU +++ večeře

Potřebné ingredience

lilek ,filé,rajče,sůl,kmin,grilovací koření,a nebo kdo má rád jaké koření,

Postup přípravy

lilek rozkrojíme a vydlabeme a vytřeme, potom tam vložíme rozpůlené okořeněné filé já kupuji od NOVAKA bez kostí dáme rajče zabalíme do alobalu a dáme na 35-40 minut do trouby zapéct.při 180 °C

x

x

X

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Paluka 19. 4. 2011, 13:48
Vypadá to luxusně!!! (H) A je ten lilek opravdu chutný? Měla jsem ho jen 1x v životě na grilování a bylo to hořký bláto. Od té doby se toho bojím :-$. Ale tady se to asi všechno vydlabe a zůstane jen slupka, tak by to nemuselo vadit. Já to asi zkusím (flower)
Linďásek 19. 4. 2011, 18:45
@Paluka lilek by se měl nasolit aspon 20 minut předem.Pustí hnědou tekutinu což je ta hořkost (Y) (Y)
Anturka 19. 4. 2011, 18:42
@Paluka Děkuji, je dobrý já jen odkrajuji tu uzkou část lilku ta je na mě i po upečeni tvrdá (Y)
s-arka 17. 4. 2011, 6:58
Mňam (zajic)Takové jídla miluji! Hned vyzkouším |:o)
Anturka 18. 4. 2011, 7:05
@s-arka Šárko, dej potom vědět jak ti chutnalo (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie