(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
LILEK PLNĚNÝ FILETOU +++ večeře
Potřebné ingredience
lilek ,filé,rajče,sůl,kmin,grilovací koření,a nebo kdo má rád jaké koření,
Postup přípravy
lilek rozkrojíme a vydlabeme a vytřeme, potom tam vložíme rozpůlené okořeněné filé já kupuji od NOVAKA bez kostí dáme rajče zabalíme do alobalu a dáme na 35-40 minut do trouby zapéct.při 180 °C
x
x
X
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Paluka
(upraveno)
19. 4. 2011, 13:48
Vypadá to luxusně!!! A je ten lilek opravdu chutný? Měla jsem ho jen 1x v životě na grilování a bylo to hořký bláto. Od té doby se toho bojím . Ale tady se to asi všechno vydlabe a zůstane jen slupka, tak by to nemuselo vadit. Já to asi zkusím
Linďásek
(upraveno)
19. 4. 2011, 18:45
@Paluka
lilek by se měl nasolit aspon 20 minut předem.Pustí hnědou tekutinu což je ta hořkost
Anturka
(upraveno)
19. 4. 2011, 18:42
@Paluka
Děkuji, je dobrý já jen odkrajuji tu uzkou část lilku ta je na mě i po upečeni tvrdá
s-arka
(upraveno)
17. 4. 2011, 6:58
Mňam Takové jídla miluji! Hned vyzkouším
Anturka
(upraveno)
18. 4. 2011, 7:05
@s-arka
Šárko, dej potom vědět jak ti chutnalo