(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
velikonoční sekaná 2011
Potřebné ingredience
800g uzené maso, 250-300ml vývaru, 8 rohlíků, 8 vajec, 50g másla, sůl, pepř, muškátový květ, 3-4str. česneku, 2 hrsti nasekaných kopřiv, 2 hrsti nasekané petrželky, sádlo na vymazání pekáče... větší poměr- 1 veka, 3 rohlíky, 400ml vývaru , 900g krkovice nebo bůčku, 4 str. česneku, 10 vajec, 50 g másla, kopřivy, petrželka, muškátový květ, sůl, pepř.....4 poslední fotky jsou s větším množstvím surovin co jsem dělala letos 2012
Postup přípravy
maso uvaříme, necháme vývar a studeným!!!! zalijeme nakrájené rohlíky na kostičky, žloutky utřeme s máslem a špetkou soli, maso nakrájíme a přidáme spolu se žloutky k navlhčeným rohlíkům, ochutíme pepřem a muškát. květem, přidáme petželku a kopřivy, česnek, sůl dle chuti... směs nesmí být příliš řídká, nakonec přidáme tuhý sníh z bílků. Pečeme do růžova cca 30- 45 min při 180 stupních.
...
je nízká, není vysoká a výýborná
..
velikonoční sekaná 2012
velikonoční sekaná 2012
velikonoční sekaná 2012
velikonoční sekaná 2012
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Dandulee
(upraveno)
31. 3. 2013, 19:40
Děkuji za receptík povedla se,krásně šťavnatá jen se po ní zaprášilo
TETA MILI
(upraveno)
29. 4. 2011, 7:27
Vyzkoušeno, je vynikající Díky za inspiraci
kacerov
(upraveno)
30. 4. 2011, 16:59
@TETA MILI
super, jsem moc ráda, že chutnala, Katka