Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

Odkyselení organismu = snížení váhy - rady jak na to

0.0
Odkyselení organismu = snížení váhy - rady jak na to

Potřebné ingredience

Pokud se snažíte zhubnout a přes veškeré snahy Vám to nejde, možná Vaše tělo v důsledku překyselení zadržuje přebytečnou vodu. Zde jsou rady, jak tělo očistit a přirozeně zbavit nadbytečného a nepotřebného zavodnění.

Postup přípravy

1) Směs na odkyselení – nutno požádat o namíchání v lékárně

Natrium phosphoricum........10g
Kalium bicarbonicum...........10g
Calcium carbonicum..........100g
Natrium bicarbonicum......... 80g
Magnesium carbonicum.......50g

2) Javorový sirup a jedlá soda

Tři díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody (soda bicarbona) smísit (např. 18 lžiček sirupu a 6 lžiček sody ) a promíchat, poté dát v kastrůlku na sporák a zahřívat 5 minut nepříliš silně, dotud, dokud směs mírně nezhoustne.

Užívání :
A)Na počátku může být užíváno častěji, např.3x denně jedna čajová lžička.
B)Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě. Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.

3) ALKALIZAČNÍ A OČISTNÝ VÝVAR

Větší cibule, petržel, menší celer, pór, několik mrkví, zelené listy květáku, svazek ředkviček, dvě syrové neloupané brambory, dvě zralá rajčata.

Všechny přísady důkladně omyjeme, nadrobno pokrájíme a povaříme ve větším množství vody. Vzniklý vývar scedíme. Po vychladnutí uložíme do lednice. Půl hodiny před každým jídlem vypijeme jednu sklenici tohoto vývaru. Pokud některá z přísad není k dostání, je možné ji nahradit jinou sezónní zeleninou. Základem vývaru však musí zůstat cibule a celer.
Vývar je možné ochutit vhodnými aromatickými bylinami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bromovka 12. 5. 2011, 23:15
u bodu 3 pochybuji o věrohodnosti, protože když jsem se léčila kdysi na překyselení žaludku a náběhu na žaludeční vředy, řekl mi lékař mimo jiné, že např. syrová rajčata jsou zásaditá, jísti ano, ale vařená jakkoli (protlak, ve vodě, kečup) velmi kyselá, nejíst! A takových bludů tam asi bude více a u bodu 2 jsem měla nedávno tu čest při své 1. návštěvě u léčitelky dostat od ní tento recept jako účinnou léčbu na zmenšení nádorů všeho druhu a proti vzniku dalších, načež jsem si o ní udělala už definitivní obrázek, aspoň že to nebylo extra drahé. 8-| fakt rozumy
lidare 28. 5. 2011, 22:08
@Bromovka Tak já se léčila se žaludečními vředy na dvanáctníku,ale mi nikdo neřekl jaké jídlo jíst,co je zásadité a co ne.Mívala jsem recidivu a zase mi nikdo neřekl jaké jídlo,co proti překyselení atd.Takže při nejbližší návštěve svého mudr.se zeptám zda si mám změřit své PH. a pak se podle toho zařídím.Vidím že dr.jsou rozdílní. :-$ já jak mně bolí žaludek mám v zásobě lék Helicid a ten je myslím proti překyselení,takže ten mi pomůže
ukuk 18. 5. 2011, 22:13
@Bromovka milá Martino kyselost rajčat-žlutá rajčata jsou zásadotvorná a to i po utržení delší dobu,červená rajčata jsou zásadotvorná pouze po utřežení a ne po uskladnnění ,vaření je sporné,vařená jídla jakákoliv by se neměla nechávat dýl jak 3-6 hodin,to je vařit každý den čerstvé jídlo a nebo se dokonale vyhnout bílé mouce a cukrům,pak to ostatní-zelenina není tak důležitá k řešení situace. nádory..........se vztahují ke kyselému prostředí v těle a stačí si přečíst knihu vaříme lidem s rakovinou,bylinky jsou zásadotvorné všechny i čaje z nich,ale dělané hned ke konzumaci...........důvod...........kyslík způsobuje okyselení .přeji vám hezké dny
Lenpod 15. 5. 2011, 14:50
@Bromovka Jak píšete, uvařená zelenina se stává kyselinotvornou, takže, uvařit a co nejdříve vypít vývar, ten je alkalický. A co se týká bodu 2.: Jedlá soda a javorový sirup – to je ta zázračná kombinace, která bývá právem nazývána přírodní chemoterapií, a to bez velmi nepříjemných vedlejších účinků. Průkopník této metody je australský lidový léčitel Jim Kelm. Nejsou v tom žádné čáry, ale fakt, že rakovinové buňky milují cukr (proto je logické se během nemoci vyhýbat cukrům ať už v jídle či nápojích, vyjma trošky ovoce). Při ohřátí směsi se na sebe naváží molekuly sody a javorového sirupu. Glukóza vzniklá právě tímto způsobem je pohlcena buňkami a viry, jež se v ní ukrývají. Jenže v tomto případě je na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sloučenina a rakovinové buňky pohltí spolu s cukrem rovněž sodu a tím dojde k zásadité reakci a k jejich zničení přímo v centru nádoru. Soda bikarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést. A právě díky javorovému sirupu se soda dostává do takových míst v těle, kam by se normálně nedostala. To vše během velmi krátké doby. Je tedy vhodná pro léčbu jakéhokoli stádia rakoviny, ať už u lidí nebo u zvířat. Více na této adrese: http://www.topzine.cz/jedla-soda-a-javorovy-sirup-leci-rakovinu/
Lenpod 10. 5. 2011, 16:46
Nečetla jsem komentáře, ale v literatuře Ing Jiřího Janči, CSc., který se zabýval alternativní léčbou, se uvádí, že ČERSTVÝ zeleninový vývar je hodně zásaditý. Avšak ponecháte-li jej zchládnout !!!!!!, už se stává kyselým. Zelenina v něm uvařená je také kyselinotvorná.
SusieJ 1. 5. 2011, 13:13
Asi mám blbý dotaz, ale jak mám změřit to PH. a Jak se bere ta směs z lékárny?
mitule 4. 6. 2011, 16:05
@SusieJ PH Z MOČE NENÍ SMĚRODATNÉ,měří se z krve,takže požádejte svého lékaře !!!! Pokud chcete o překyselení organismu vědět víc mrkněte tady na ten odkaz a stahněte si časopis Aromaterapie-Jaro 2011 ,je tam krásný článek :-) http://www.originalatok.cz/?pg=casopis/aktualni-rocnik (H) (H) (H)
Michaela_ 9. 5. 2011, 22:24
@SusieJ lakmusove papirky z lekarny..a kdyz Vam tro namichaji, asi by meli rici jak se to bere... *-)..no ja nevim, ale sama bez lekare bych si telo neodkyselovala....spis to vzit k lekarce a zeptat se ji, co je na tom pravdy (F) (F)
Akve 30. 4. 2011, 20:45
(Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Alexa61 29. 4. 2011, 14:59
Ako zistim PH svojho organizmu? Viem ze lakmusovymi papierikmi, ale co zo seba mam merat?
zonoro 28. 5. 2011, 21:43
@Alexa61 moč - počůrat ten lakmusový papírek :-$
anešis 29. 4. 2011, 12:01
...a jak se užívá ta směs na odkyselení, kterou mi namíchají v lékárně?? *-)
mmarch2712 29. 4. 2011, 11:43
moje mamka začala brát tabletky na odkyselení, zlepšilo jí to metabolismus a vše kolem a za půl shodila 20kg, já byla také překyselená (podle PH papírku nejvyšší stupeň)vzala jsem si jen pár těch tabletek a moje PH kleslo zas pro změnu úplně na minimum, což také není dobré (správný je střed)ale neshodila jsem ani kilo :-S
lidare 29. 4. 2011, 12:35
@mmarch2712 A tablety na odkyselení se dají koupit? :-$
mmarch2712 29. 4. 2011, 14:00
mitule 4. 6. 2011, 16:12
@mmarch2712 proboha tolik peněz vyhazovat,když úplně stačí jíst 1-3 dny jen brambory a tělo se odkyselí :-) :-) :-) a když už si něco kupovat,tak bych šla do čaje na odkyselení,cena okolo 150 Kč,je rozdělený na polední a odpolední :-)
mmarch2712 6. 6. 2011, 7:38
@mitule pro někoho je hold jednodušší si kupovat a brát tabletky, mamča zkoušela všechno možné na odkyselení na rady dietaře a nic nezabralo tak jí doporučil tyto tablety a až ty pomohly...
liba1963 29. 4. 2011, 8:10
(Y) (Y) (Y)Bezva,pro mě velmi aktuální (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) děkujeme (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie