ČOKOLÁDOVÝ KORPUS - průměr 22CM

Potřebné ingredience
6 vajec,1 čokoládový pudink (prášek),2 lžíce kakaa,1/2 pr do peč,20 dkg cukr krupice.20 dkg polohrubá mouka.Dortový ráfek o průměru 22cm,papír na pečení.
Postup přípravy

dortový ráfek položím na čtverec pečícího papíru,kolem ráfku papír pomažu bílkem

1 stranu čtverce přitisknu k ráfku

další část papíru přitisknu k ráfku

papír co mi zustal na papíru opět pomažu bílkem

totéž i z druhé strany,vzniklý střed také a přitiskneme pevně k ráfku

takto je pevně zabalený a těsto nevyteče

suroviny na korpus

do vyšlehaného sněhu přidáme žloutky a cukr-stále šleháme

teď přidáme pudink,kakao,polohr.mouku a nakonec pr do peč už šleháme na nižší rychlost

hotovo

ráfek dáme na plech,nalejeme těsto a upečeme

necháme vychladnout

rozkrojený

tady je z něj Kilimandžáro

..a tady paříž
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu


















































































