(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kapustové čevabčiči s mletým masem
Potřebné ingredience
asi 30 dkg kapusty,30 dkg mletého masa-směs,1 cibule-malá,3 str.česneku-jak kdo má rád,2 vejce, 3 lžíce strouhanky,sůl,pepř,majoránka,olej
Postup přípravy
Kapustu si trochu ovaříme v osolené vodě a jemně posekáme.Já si maso semelu dohromady- s kapustou ,cibulí a česnekem-záleží,jak kdo má rád jemnou směs.
Pak přidáme do směsi masa ,kapusty,cibule a česneku,koření ,strouhanku a vejce./jeli těstíčko řídké -přidáme strouhanku-jeli husté přidáme trochu mléka/.
Lžící vykrajujeme šištičky a opékáme je na horkém oleji.
PZ-výborně chutnají s opékaným bramborem a tatarskou.
Pak přidáme do směsi masa ,kapusty,cibule a česneku,koření ,strouhanku a vejce./jeli těstíčko řídké -přidáme strouhanku-jeli husté přidáme trochu mléka/.
Lžící vykrajujeme šištičky a opékáme je na horkém oleji.
PZ-výborně chutnají s opékaným bramborem a tatarskou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
11. 8. 2011, 22:58
To je něco pro mě