Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vendakv
(upraveno)
17. 8. 2011, 14:04
Mohu se zeptat jak se vám podařil tak krásný střapeček z pórku?je to jenon nastříháno na teňoučké proužky,nějak se mi napoprve tak krásný nezdařil
LEKUDE
(upraveno)
29. 8. 2011, 21:00
@Vendakv
Tak ten střapeček taky není ideální,mě se taky na poprvé,ba ani na podruhé nepovedl-prostě zářez jeden vedle druhého hodně ostrým nožem
Vendakv
(upraveno)
21. 9. 2011, 15:37
@LEKUDE
Děkuji,prostě to chce trénink :O)) A mohu mít ještě jeden dotaz,ty červené "placaté kytičky do srdíčka"(anturie?!)jsou z čeho?Marně si lámu hlavu jak je udělat
giigiina
(upraveno)
5. 8. 2011, 13:42
vaše dortíky jsou k sežraní mnam nádhera
dortyiva
(upraveno)
4. 8. 2011, 18:01
Pěkný dortík
Spolek holek
(upraveno)
4. 8. 2011, 13:13
Krásný,poradíte,jakna vyřezávání ze zeleniny???
LEKUDE
(upraveno)
4. 8. 2011, 23:20
@Spolek holek
Díky za pochvalu .K vyřezávání zeleniny toho moc na radu nemám-možná až absoulvuji kurz....teď jen můžu prozradit,jak řežu já-řežu co nejtenčím nožíkem,poslední dobou se mi osvědčil zalamovací nůž, a pak jen spousta trpělivosti a treninku
zuzazuza55
(upraveno)
4. 8. 2011, 13:13
Leni , je nádherný , jsem ráda ,že jste přidalai i suroviny před složením dortíku .Chtěla bych ho také udělat , ale nikde nemohu najít ty „fígle " pro studenou kuchyni, jak se co krájí,motá,zabaluje .Nevíte náhodou někdo o takových nějakých šikovných stránkách?Předem moc děkuji a přeji hezký den
gonzar
(upraveno)
4. 8. 2011, 10:27
To je veliká nádhera.
Dočka
(upraveno)
4. 8. 2011, 5:41
moc krásný povedený a díky za tip