Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Houbařský prejt

0.0
Houbařský prejt

Potřebné ingredience

60 dkg mletého masa-směs vepřové a hovězí,30 dkg hřibovitých hub(mohou být i žampiony),20 dkg brambor,3 vejce,200 ml mléka,olej,pepř,sůl

Postup přípravy

Houby očistíme,nakrájíme a uvaříme v osolené vodě.Brambory uvaříme,scedíme a necháme vychladnout.Mleté maso dáme do mísy,přidáme houby,sítem prolisované brambory,vejce,mléko,sůl,pepř a promícháme.Vymastíme si sádlem pekáček(já jsem pekla v remosce),vložíme připravenou směs,pokame trochu navrchu olejem nebo sádlem,dáme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova.PZ podáváme s bramborem,chlebem ale chutná výborně i studený jen tak samotný.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fojaa 18. 8. 2011, 21:36
:-o :-o :-omňááááám (Y)
kvítečko 17. 8. 2011, 20:39
Vypadá zajimavě (Y)
chalupnicka 19. 8. 2011, 8:08
@kvítečko A je výborný :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie