Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

sushi moje nemoc!

0.0
sushi moje nemoc!

Potřebné ingredience

ingredience nakupuji ve šparu.na 4 takove talíře budete potřebovat 500g sushi ryže ,ryžovi ocet,nori řasa v baleni je 5ks,losos,okurka,mrkev,suri,wasabi,sojovku.samozřejmě mužete naplnit čim vas napadne.

Postup přípravy

ryže se dobře proplachne dokud nepoteče čista voda,da se do hrnce na 500g ryže 720ml vody,vařime 10min pak odstavíme ohřeji 2 polevkove lžice ryžoveho octa do něj dam 1,5 lžice soli a 2 lžice cukru vleju do ryže dobře promícham a ryži necham dalšich 10min dojit pod pokličkou. rozložim si pot.folii dam dva platy řas a dam ryži pěkně uladim je to jako rolada a nakladu lososa okurku no prostě co mate radi.zamotam pěkně vytvaruji necham odležet.a pak jen nakrajim,do mističky dam sojovku trošku wasabi a je hotovo.vše je na vas.ja se sushi naučila sama a začla jsem s ryži od vitany taky to šlo.u nas sushi ji dokonce i děti jim ho dělam s suri a zeleninkou.

dětske sushi se suri a zeleninou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ukuk 3. 9. 2011, 21:00
EVO. (F) (F) (F) (F) (F) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F)VYPADÁ TO KRÁSNĚ (clamp) (clamp) (clamp) ,a zajímavě (D) (child1) (child1),zkusím udělat podle vašeho návodu,v čera jsem měla v ruce tupperware formy na sushi a dneska na mě kouká i recept,dobrá volba to zkusit (clamp) (clamp)děkuji |:o) (F) (F)
adriana1 3. 9. 2011, 21:54
@ukuk děkuji ,-) tohle je jen rychlovka na véču ,-) když se mi chce dělam jich víc :-$ formičky nekupujte zvladnete to i bez nich. zkuste taky kouknou nawww.levnesushi.cz maji tam obrazkovy postup a recepty (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie