suschi

Potřebné ingredience
mořská řasa,rýže,krabí prsty,sojovka,wasabi
Postup přípravy
rýži v osolené vodě přidáme cukr a ocet a vaříme dle návodu a necháme vychladnout.na mořskou řasu mázneme malinko pastou wasabi a nandáme rýži po celém ploše, na to nandáme kraby a zrolujeme do rolády a ostrým nožem nakrájíme plátky.sojovka je lepší cizí ne naše jako vitana.....to není ono.

mořská řasa

na mořskou řasu nadáme rýži a krabí prsty,můžete dát dle vaší chuti:lososa,advokádo,salátovou okurku....

takhle je udělaná do rolády a pak krájíme

tyhle suroviny kupiji na suschi:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

tomsova31
(upraveno)
23. 8. 2011, 16:13
Hmmmm...sushi milujeme a dokonce už ho umíme balit tak, že nám řasa zůstává jen na okraji a nezasahuje do rýže
))) Což byla občas fuška...každopádně jsme vyzkoušeli různé náplně, osvědčil se uzený nebo drcený losos, pravé krabí maso a samozřejmě ke všemu i kousek té okurky ...no a nakonec nesmím zapomenout na Wasabi...to je klasika, která by u sushi neměla chybět (ještě nakládaný zázvor, ale to je fujky) A už zase slintám
))))




nahlásit
ivula*
(upraveno)
28. 4. 2011, 11:11
Helenka, chcem sa opýtať, či sa sushi musí aj hneď skonzumovať, alebo či sa môže aj skladovať v chladničke.
Ivana

nahlásit

helca73
(upraveno)
29. 4. 2011, 17:59
@ivula*
dobrý den,taky se to skladovat v lednice na další den,ale mě víc chutná čerstvé

nahlásit
ivula*
(upraveno)
3. 6. 2011, 10:12
@helca73
Ďakujem!!!
nahlásit