(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Pstruh
Potřebné ingredience
pstruh
cibulka
máslo
slanina
česnek
sůl, steak koření, koření na ryby, bílé víno, sl. paprika, kmín
Postup přípravy
Pstruha zbavíme šupin. Omyjeme. Do pekáčku dáme angl. slaninu. Na to pstruha. Osolíme, i uvnitř. Česnek rozmačkáme a smícháme s trochou vody a pomažeme tím pstruha. Posypeme vším kořením. Posypeme jarní cibulkou. Přidáme máslo, podlijeme trochou vína a vodou a dáme do trouby.
Dělala jsem k tomu zeleninku a brambory.
Dělala jsem k tomu zeleninku a brambory.
zeleninku jsem dělala tak, že jsem čerstvou brokolici obrala na růžičky, naskládala do pekáčku a zasypala mraženou zeleninou, maličko podlila, přidala kousek másla a dala do trouby na chvíli
tuhle zeleninu jsem použila
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sussan28
(upraveno)
22. 7. 2010, 23:04
Recept se mi nepovedl, nenašel jsem šupiny Manžel
bubík4
(upraveno)
26. 7. 2010, 23:38
@Sussan28
Helena3
(upraveno)
22. 10. 2008, 19:47
Jani, dnes byla večeře podle Vašeho receptu a všem mooooooooc chutnalo
bubík4
(upraveno)
22. 10. 2008, 20:01
@Helena3
Helo, to mě těší. Děkuju za milý komentář. Mějte se pěkně