Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Italské těstoviny podle Z.Pohlreicha

0.0
Italské těstoviny podle Z.Pohlreicha

Potřebné ingredience

Těstoviny (já dělám z těch čínských nudliček), 6 středních rajčat, 2 stroužky česneku, polévková naběračka vývaru, petrželka a bazalka, parmazán a olej

Postup přípravy

Do rozpáleného oleje vložit česnekové stroužky vcelku, chvilku opékat, pak přidat spařená a slupek zbavená rajčata. Osolit, opepřit. Podlít vývarem. Rajčata rozmačkat, Vyndat česnek. Přidat pokrájené bylinky. Přidat zcezené a okapané uvařené těstoviny. Promíchat. Nakonec přidat nastrouhaný parmazán a promíchat.

Já si tam přidávám na kousky pokrájené olivy.
Důležité je aby těstoviny byly jakoby mokré, obalené tou rajčatovou směsí.
Pozor ať není vývar moc slaný, já je hned napoprvé udělala šíleně slaný.
Je to vynikající lehké jídlo, Zdenda je fakt dobrej.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Petka47 26. 4. 2013, 15:44
:-D (H) ,-)
Kordulka 7. 9. 2011, 14:51
recept je v originále špagety pomodoro .... česnek až do té omáčky z rajčat a nechat jen provařit , omáčku ovoní.... Spařte hrst rajčátek a oloupejte je. Na pánvi s rozpáleným olejem orestujte doměkka dva celé stroužky česneku, aby olej ovoněly. Přihoďte rajčata, přidejte trochu vývaru, rajčata v něm rozmačkejte a nechte rozvařit. Během chviličky máte hotovou čerstvou rajčatovou omáčku, ze které vylovte česnek, přidejte ždibek másla, trošku petržele a trošku bazalky, vařené "nudle" a lehce vše smíchejte. Na talíři můžete ještě pokapat špetkou kvalitního olivového oleje.
137 5. 9. 2011, 21:15
čínské nudle místo špaget :-o :-o to by asi Pohlreich nevydejchával ,-) ,-). Jinak úprava super, dělám také tak ale já česnek dávam rozdrcený a nechávam v těstovinách ^o) ^o)
leeloo2 7. 9. 2011, 18:16
@137 pro všechny : vím, že je to prasárna ty čínský nudle, ale já je strašně miluju. Každopádně si pořídím nějaký dobrý drahý těstoviny a zkusim to s nima..... :-)
potakur 5. 9. 2011, 20:47
Jo Zdeňa je Zdeňa, ale ťamanskýma nudlema by tohle jídlo zcela jistě ne.... Jinak vaříme taky hodně často a mňam jsou špagety zn Barila (pl)
anib 5. 9. 2011, 13:32
Dobrýýýýýýýýýýýýýýýýý Italské těstoviny z čínských nudliček Italské těstoviny jsou z tvrdé pšenice čínské nudličky z něčeho + vejce
DanušaP 5. 9. 2011, 12:43
dobrej kuchař je, to jo... ale jinak je to arogantní blb a neznám dlaždiče, který by mu co do sprostoty mohl konkurovat
laso 7. 9. 2011, 19:09
@DanušaP Já když kolikrát vidím ty rádoby kuchaříčky jak nic neuměj ale nemaj ani snahu a všechno je jim k smíchu tak bych je vyházela z fleku a ještě bych u toho sprostě řvala taky.Mě tohle dovede vždycky dost vytočit.
Moncherry 5. 9. 2011, 13:08
@DanušaP Všechno není tak, jak to vypadá. Jedná se o převzatý formát jiné televizní společnosti a je potřeba přizpůsobit se jejich pravidlům. A jelikož Gordon Ramsay vymyslel formát sprostý, musí se TV přizpůsobit. Jinak Zd. Pohlreich vyučuje v České pojišťovně komunikaci. :-D Jinak recept super, jen ty čínské nudle mi tam kolidují s Italským jídlem.
7.8 7. 9. 2011, 14:47
@Moncherry Máte pravdu (Y). Syn s ním vařil a nemohl si ho vynachválit,profík každým coulem!!! A v kulinářském institutu učí vařit a je bazva.
bubík4 19. 9. 2011, 20:59
@7.8 (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie