Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 91 návštěvníků)

Losos na Vánoce a kdykoliv v roce

0.0
Losos na Vánoce a kdykoliv v roce

Potřebné ingredience

chlazené steaky z lososa (bez kůže a kostí)
máslo
smetana
tymián
sůl

Postup přípravy

Lososa osolíme ze všech stran, posypeme tymiánem. Do zapékací nádoby dám lžíci másla (na 3 kousky masa), lososa, zalijeme smetanou (šlehačkou, nebo klidně i méně tučnou 12% smetanou).
Pečeme v troubě odkryté asi 15 minut. Nesmí se vysušit.
U nás ho milujeme všichni i 4. letá dcera. Je to lahodná chuť lososového masa, ničím nepřekořeněná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

trojkolka 25. 1. 2010, 16:53
(F) děkuji za tip (F) jdu to šoupnout do trouby, jen místo tymiánu dám kmín. tymián u nás na rybě neuspěl (F)
Hanzy 21. 1. 2010, 12:45
Tak sme právě dojedli a bylo to fakt vynikající (Y)doporučuji (clamp)
Zrušený účet 17. 1. 2010, 22:20
Dnes jsme měli k večeři,bylo to vynikající!!! |:o) |:o) |:o)Díky za tip na skvělé,zdravé a rychlé jídlo..Tip od nás:do pekáčku jsme nalili smetanový základ Profesional na vaření (od Kunín)a omáčka byla skutečně lahodná.. (D) (Y)
Mirkoslava 15. 12. 2008, 15:17
Tak já zkusím na Vánoce (radost) (stromecek),smaženého papání již máme dost 8-|,chce to změnu,jen nevím :^),jakou přílohu,určitě brambůrky,jen nevím jak upravené,děkuji za tip (L),Mirka.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie