Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Jahelné nočky se zelím a falešným

0.0
Jahelné nočky se zelím a falešným

Potřebné ingredience

na nočky: 250g syrových jáhel, sůl, 50g - 150g kukuřičné mouky, 4 lžíce Bio Maizenyna špek: 1 uzený Tempeh nebo uzené tofu, půl celeru, olejKysané zelí, nejlépe BIO kvalita

Postup přípravy

Uvařené a vychladlé jáhly rozmixuji, vše vyklopím na vál, přidám maizenu, mouku. Musí to být tuhé těsto. Z něj tvaruji nočky, které házím do vroucí vody. Vytahuji když vyplavou napovrch.
Špek uděláme tak, že nakrájíme celer a tofu a usmažíme na oleji dokřupava

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kateřina.Pin 11. 3. 2009, 18:09
Konečně zdravý recept podle mého gusta (Y), zrovna přemýšlím, co uvařím mrňatům zítra, tak teď to vím :-). Jen ty jáhly - já tedy nevím, dřív jsem kupovala taky výhradně BIO, ale teď kupuju normální a hořké nikdy nebyly *-). Ony se před vařením musí několikrát přelít ještě zasyrova vroucí vodou, já prolívám v cedníku vodou z varné konvice a hořké opravdu nikdy nebyly... Mějte se fajn a díky za recept! (F) (hello)Katka
JanaHovor 11. 3. 2009, 17:56
Tak doděláno, snězeno a je to senzace (zajic) budu dělat fakt častěji (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie