(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
♫♫♫ PÉŘOVÉ BUCHTY ♫♫♫
Potřebné ingredience
20 dkg HL. MOUKY, 20dkg ML. CUKRU, 1 PRÁŠEK DO PEČIVA, 1 dcl OLEJE, 1 dcl MLÉKA, 4 VEJCE 1/2 l mléka, 1 VAN. PUDIKG + 1 LŽÍCE CUKRU 2 KYSANÉ SMETANY 1 KS SKOŘICOVÉHO CUKRU
Postup přípravy
VEJCE UŠLEHÁME S CUKREM A PAK PŘIDÁME VŠE OSTATNÍ.
VYLEJEME NA VYMSTĚNÝ A VYSYPANÝ PLECH.
UVAŘÍME PUDING A JEŠTĚ HORKÝ NALÉVÁME PO CELÉM PLECHU ROVNOMĚRNĚ DO SUROVÉHO TĚSTA. DÁME DO VYHŘÁTÉ TROUBY A PEČEME KLASICKY NA 170 STUPŇŮ, PŘI PEČENÍ NENÍ POVRCH ROVNÝ, TAK SE NELEKEJTE.
UPEČENÁ BUCHTA JE ZLATAVÁ , NA MÍRNĚ TEPLOU ROZETŘEME KYSANOU SMETANU, JÁ JI PŘISLAZUJI VANILKOVÝM CUKREM. A CELÉ POSYPEME SKOŘICOVÝM CUKREM NEBO SMÍCHÁME MLETÝ CUKR SE SKOŘICÍ.
DÁME NA 2 HODINY ULEŽET DO LEDNICE. BUCHTA KRÁSNĚ NAVLHNE, JE SKVĚLÁ, U NÁS OBLÍBENÁ.
VYLEJEME NA VYMSTĚNÝ A VYSYPANÝ PLECH.
UVAŘÍME PUDING A JEŠTĚ HORKÝ NALÉVÁME PO CELÉM PLECHU ROVNOMĚRNĚ DO SUROVÉHO TĚSTA. DÁME DO VYHŘÁTÉ TROUBY A PEČEME KLASICKY NA 170 STUPŇŮ, PŘI PEČENÍ NENÍ POVRCH ROVNÝ, TAK SE NELEKEJTE.
UPEČENÁ BUCHTA JE ZLATAVÁ , NA MÍRNĚ TEPLOU ROZETŘEME KYSANOU SMETANU, JÁ JI PŘISLAZUJI VANILKOVÝM CUKREM. A CELÉ POSYPEME SKOŘICOVÝM CUKREM NEBO SMÍCHÁME MLETÝ CUKR SE SKOŘICÍ.
DÁME NA 2 HODINY ULEŽET DO LEDNICE. BUCHTA KRÁSNĚ NAVLHNE, JE SKVĚLÁ, U NÁS OBLÍBENÁ.
PUDING JE V BUCHTĚ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
6. 11. 2011, 13:33
Jani,vyzkoušela jsem,(žádná zdlouhavá příprava-což mi vyhovuje)jen jsem přidala nahoru jahody a smetanu posypala sekanýma ořechama a musím říct,že je to taková mňamina,jakou jsem dlouho nejedla!!!!!!!!!!Pro velký úspěch opakuji,jen pro změnu zkusím smetanu smíchat s karamelem. Za recept it mooooooc děkuji,poputuje určitě dál!!!!
lidare
(upraveno)
23. 10. 2011, 14:33
taky peču,jsou dobré
skořic
(upraveno)
23. 10. 2011, 13:04
Janí ten 1/2l mléka je na ten pudink?
Zelča
(upraveno)
23. 10. 2011, 14:40
@skořic
ANO PŮL LITRU NA JEDEN PUDINK
Zrušený účet
(upraveno)
23. 10. 2011, 13:04
Peču už několik let. Je to opravdu dobrota
Vera N
(upraveno)
23. 10. 2011, 12:30