Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Cuketova buchta s cabajkou a slaninou - RYCHLOVKAAAAA

0.0
Cuketova buchta s cabajkou a slaninou - RYCHLOVKAAAAA

Potřebné ingredience

4ks rohliky 400g nahrubo nastrouhane cukety 100g cabajky nebo kdo chce salam jaky ma rad 100g nastrouhaneho eidamu 1ks cibule 5ks vejce 1 hrnek hrube mouky 1ks prasek do peciva 5ks platku vahalove slaniny nemusi byt sul , pepr , cesnek jak kdo ma rad ja davam hodne ,petrzelka cerstva pokud je neni nutne

Postup přípravy

Vse dame do misy ,promichame a nalijeme na pekac ktery jsme vytreli olejem upechujeme a peceme

prisady dame do misy a promichame

nalijeme do pekace vytreneho olejem uechujeme a dame pect

A je hotovo :-) Dobrou chut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fifa3 3. 4. 2012, 11:42
dotaz : jste si jistá poměrem všech ingrediencí? musí být 5 vajec? když jsou rohlíky - musí být ještě mouka? tu by měla částečně nahradit cuketa, ne? pochopila jsem, že to bude na principu nákypu, nádivky. kde se vynechává olej? na vytření musí být přece v každém případě mám ráda zapečené jídla se zeleniny, manželovi pašuji do jídla cuketu(jinak ji odmítá - teda, když o ní ví :-D) jinak - v pekáčku to vypadá, jak kdyby tam bylo nablito, ale chápu, to ta cuketa... já se teď zamilovala do zapečených cherry rajčat, poházela bych to na to, ať to pro změnu vypadá jak vyrážka :-)
pesnio 29. 7. 2012, 14:42
@fifa3 Ivusko olej jsem tam nedavala vubec a pomer ingredienci je tak jak jsem uvedla je to recept od kamaradky a dela to takto jiz nekolik let ale urcite obmena je mozna podle sve chuti tomu se meze nekladou Jinak vyrazka je (Y) (Y) (Y)
pesnio (upraveno) 29. 10. 2011, 18:08
Myslim ze na veceri super vec co vy na to :-) :-) JInak kdyz delam ne jen na zobani ale k bramborove kasi vynechavam olej a mouku .

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie