(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Špikované plecko Opravdu velká dobrota.....
Potřebné ingredience
1 kg plecka nejlépe ořech,popřípadě něco vyššího.Mrkev,špek.zavařenou okurku,anglickou na plátky,máslo,cibule.
Postup přípravy
Nejprve si maso prošpikujeme hustě špekem.mrkví a okurkou.Ze všech stran maso osolíme.V pekáčku si na větším kuse másla,opravdu nejlepší je máslo zeskolovatíme cibuli,přidáme maso které orestujeme ze všech stran a přisypeme dokola zbytky mrkve,okurky a špeku.Poklademe hustě krájenou anglickou a dáme péct buď pod pokličku nebo alobal při 200 stupních asi třičtvrtě hodiny,potom odklopíme a ještě dopečeme.
Maso rozkrájíme na plátky a podáváme s rýží polité opravdu výborným výpekem.
Tento recept mi dala kamarádka a opravdu už dlouho jsem nejedla něco tak moc dobrého....
Maso rozkrájíme na plátky a podáváme s rýží polité opravdu výborným výpekem.
Tento recept mi dala kamarádka a opravdu už dlouho jsem nejedla něco tak moc dobrého....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lokoska
(upraveno)
12. 5. 2012, 9:49



nahlásit
lenoulek
(upraveno)
21. 12. 2011, 13:32
Výborné, vyzkoušela jsem asi před měsícem a dnes jdu dělat znovu....měli jsme s hranolkama .....Lenka
nahlásit