Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

Břeclavské řízky-DĚKUJI MARTINCE72

0.0
Břeclavské řízky-DĚKUJI MARTINCE72

Potřebné ingredience

Suroviny: 500g vepřové kýty 100g anglické slaniny 3 sterilované sladkokyselé okurky 1 cibule plnotučná hořčice 1-2 PL kečupu sádlo hladká mouka sůl, pepř

Postup přípravy

Postup
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky (já dělala kostky)nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme.
Podáváme s rýží či bramborovou kaší,testovinama

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ledura 22. 2. 2012, 22:06
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie