Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Bratislavská pečeně-děkuji Janě

0.0
Bratislavská pečeně-děkuji Janě

Potřebné ingredience

600dkg vepřové plece, sůl, 2 vejce, 10 dkg hrášku, 10 dkg šunky, 6 dkg hladké mouky, 6 dkg másla, petrželka.

Postup přípravy

Příprava receptu


Vepřové maso osolíme, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou a povaříme. Před podáváním přidáme do šťávy drobně posekané vařené vejce, posekanou šunku a hrášek. Zlepšíme čerstvým máslem a sekanou petrželkou. Příloha: rýže.



Hodnocení receptu

Množství pro: 4 osob(y)
Doba přípravy: 60 minut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

myška1000 4. 5. 2014, 18:49
Neznám ale zkusím vypadá to dobře (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
laskonka333 4. 5. 2014, 14:52
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie