(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Krkovička po staročesku-děkuji Ivance

Potřebné ingredience
Suroviny: 1/2kg krkovičky - plátky bez kosti 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička kmínu sůl 2 větší cibule olej instatní jíška nebo hladká mouka na zahuštění
Postup přípravy
Postup
Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a dusíme cca 45 minut ve vlastní šťávě. Několikrát necháme vydusit, až se cibulka začne přichytávat, poté podlijeme horkou vodou. Když je maso měkké, zahustíme šťávu podle potřeby instatntní jíškou (příp. hladkou moukou)
Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a dusíme cca 45 minut ve vlastní šťávě. Několikrát necháme vydusit, až se cibulka začne přichytávat, poté podlijeme horkou vodou. Když je maso měkké, zahustíme šťávu podle potřeby instatntní jíškou (příp. hladkou moukou)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

hvezdamodra
(upraveno)
29. 10. 2012, 21:15
ty se prodavají v Lídlu za 29kč
jsou tam tak to nakreslené,červená krabice



nahlásit

EVA.Z.
(upraveno)
31. 10. 2012, 23:36
@hvezdamodra


nahlásit

EVA.Z.
(upraveno)
29. 10. 2012, 18:07
Marcelko mohu poprosit
o recept na ty knedlíčky co jsou na fotu?děkuji moc


nahlásit