Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Krkovička v máslové marinádě-děkuji Andrejce

0.0
Krkovička v máslové marinádě-děkuji Andrejce

Potřebné ingredience

Suroviny: 2 plátky krkovice -podle strávníku sůl, pepř Na marinádu: 100g másla 300ml černého piva pokojové teploty 1KL drceného kmínu 1KL sušeného zázvoru nebo kousek nastrouhaného čerstvého čerstvá majoránka ( popř. sušená)

Postup přípravy

Postup
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.

Poznámka
Maso je vynikají, křehké a měkké.

dobrota

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sophie70 12. 4. 2013, 9:03
to musí byť perfektné..... (Y) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie