Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Sekaná plněná kolínky a nivou

0.0
Sekaná plněná kolínky a nivou

Potřebné ingredience

1/2 kg mlétého masa-směs hovězí a vepřové,80g kolínek,olej,cibuli,2 str.česneku,1 červenou papriku,strouhanku,trochu citr.šťávy,2 bobkové listy,sůl.pepř,150g plátkové anglické slaniny,Na sýrovou omáčku:1 lžíci hladké mouky,20 dkg Nivy,250 ml mléka,1 lžíci másla,sůl

Postup přípravy

Připravíme si omáčku:v misce smícháme nastrouhaný sýr s lžící hladké mouky.Mléko přivedeme k varu-rozpustíme v něm lžíci másla.Odstavíme a rozšleháme v něm metličkou sýr-znovu přivedeme k varu a povaříme do zhoustnutí-dle chuti přisolíme.
Uvaříme si těstoviny ve vaříci osolené vodě-scedíme a smícháme s polovinou sýrové omáčky.
Na páni na oleji orestujeme nakrájenou cibuli ,česnek a papriku(tu nakrájíme na nudličky).Do mísy si dáme maso,citronovou šťávu-směs z pánvičky-promícháme a zahustíme strouhankou-vše dobře propracujeme - osolíme a opepříme.
Formu na chlebíček vymažeme olejem na dno dáme 2 bobkové listy a vylžíme ji plátky anglické slaniny a naplníme polovinou mletého masa,na něj dáme těstoviny a zalijeme zbytkem sýrové omáčky a zakryjeme zbytkem masa,zakryjeme alobalem a pečeme v toubě při 180°C asi 60 minut.

upečená roláda

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

savena 10. 2. 2012, 19:23
(clamp) (clamp) (clamp)
backa 2. 2. 2012, 9:24
No náhodou to já bych si tedy dala.Mě to připadá zajímavé (Y) (clamp) (clamp) (clamp)zase jinak připravené mleté maso
janapyxla 2. 2. 2012, 8:48
No to je humus.......... ,-)
chalupnicka 10. 2. 2012, 10:29
@janapyxla No když tak haníte-tak jsem se chtěla přiučit jak se vaří dle vašich receptů... :- :-$a nikde nic ,-)
dolik76 1. 2. 2012, 23:30
teda toto vypadá odpudivě a péct s masem 60 minut těstoviny, tak mám obavy co z nich zbyde
chalupnicka 9. 2. 2012, 15:04
@dolik76 Náhodou je to náramná dobrota-a jak pečete maso dlouho vy-aby nebylo syrové? (hello)
dolik76 9. 2. 2012, 23:27
@chalupnicka maso peču tak dloho jak potřebuje, nic proti pečení masa 60 minut, spíš ty těstoviny už pak asi nebudou jako těstoviny, tak jsem to myslela ,-)
chalupnicka 10. 2. 2012, 10:31
@dolik76 Tím,že jsou ty těstoviny vpodstatě uzavřené v to mase -tak se jim vůbec nic nestane.Kdo nezkusí nepochopí. (X)
Nikis. 9. 2. 2012, 23:25
@chalupnicka ,-)
Morroc 1. 2. 2012, 23:09
Proč??? :^)
anešis 1. 2. 2012, 22:18
(H) (H) (H) Noooo, tak to může být dobré (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie