Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept

Flambované hrušky s medom a tvarohovo-škoricovým krémom

0.0
Flambované hrušky s medom a tvarohovo-škoricovým  krémom

Potřebné ingredience

hruška + rum + cukor + med + tvaroh + orechy + biely jogurt + vanilkový cukor + škorica + čokoládový toping

Postup přípravy

- hrušku rozkrojíme, vykrojíme jadrovník, a nakrájame na hrubšie plátky
- na panvicu nasypeme cukor a rozpálime, vlejeme rum
- keď je cukor stopený, vložíme hrušku a opečieme z oboch strán
- vyberieme na tanier
- v miske si rozmiešame tvaroh s jogurtom, vsypeme škoricu, vanilkový cukor a med (ja si ho nechám vždy ohriať v mikrovlnke, aby tiekol a mal dobrú konzistenciu na vmiešanie do masy)
- tvarohovú zmes nalejeme na hrušky
- do sáčku si dáme orechy a trochu ich rozbijeme tĺčikom
- posypeme orechami ovocie
- na bok taniera ako dekoráciu kvapneme toping a špajlou pokreslíme tvary
- podávame ihneď, kým je ešte hruška teplá

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie