Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Cizrnová polévka s loupanými rajčaty a cibulkou

0.0
Cizrnová polévka s loupanými rajčaty a cibulkou

Potřebné ingredience

200 g cizrny, 3 ks loupaných rajčat, cibule, zeleninový bujón, bobkový list, (sůl)

Postup přípravy

Cizrnu namočím přes noc a druhý den doliji vodu a vařím s bobkovým listem (5 ks) cca 1-2 hod, čím déle, tím lépe. Po uvaření sliji vodu a nechám si jí na straně a cizrnu zaliji studenou vodou a rukama proplachuju, začnou se krásně loupat slupky a já je jen sbírám. Cizrnu bez slupky vrátím do vody a dodám 3 ks loupaných rajčat, cibulku (udělala jsem zvlášť) a bujón. Povařím a lehce rozmixuji, kvůli dětem, nemusíte. Kdo chce může přisolit. Pro děti dodělávám smažené hostičkové kostičky.
Energetická hodnota 200 ml - cca 863kJ, bílkoviny 8,00g, sacharidy 24,80g, tuk 8,80g cholesterol 0mg

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 23. 2. 2012, 14:49
Tak tu vyzkusím cizrnu mám-tak jsem zvědavá jaká bude.Díky za recept :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie