Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 46 návštěvníků)

Krušovická řezanka-výborná rychlovka

0.0
Krušovická řezanka-výborná rychlovka

Potřebné ingredience

500g libové vepřové plece,3 lžíce kečupu,100g žampionů(nemusí být),1 malá sklenice sterilovaného leča,sůl,pepř,olej(kdo chce ještě trochu sojovky na dochucení).

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na lžíci oleje.Přidáme pokrájené žampiony,lečo a podusíme pod pokličkou do měkka.Pak osolíme,opepříme(ochutíme sojovkou).Podáváme s rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

šamotka 7. 11. 2012, 22:29
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie