Hrnkové knedlíky - RECEPT 125331

NÁZEV
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC

BEZMASÁ JÍDLA

ID 378403 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 21 návštěvníků)


Hrnkové knedlíky


[ recept č. 125331 ze dne  ]

Hrnkové knedlíky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 hrnek hrubé mouky, 1 hrnek mléka, 2 vejce, 1 lžička soli, 2 rohlíky

POSTUP PŘÍPRAVY

Smícháme mouku, mléko, žloutky, sůl, přidáme nakrájené rohlíky, nakonec sníh. Hrnky vymažeme a plníme do ¾. Můžeme přidat smaženou cibulku nebo uzené maso

POZNÁMKA: Sníh se dělat může i nemusí. Záleží jen na vás.
Doporučujeme
Hrnkové knedlíky
Do mísy dáme mléko, žloutky, trochu soli a dobře promícháme. Pak přidáme mouku, na kostičky nakrájené rohlíky nebo housky opět promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Mezitím vymastíme 4 hrnky sádlem až pěkně nahoru. Těsto nalijeme do výše 3/4 každého z nich. Postavíme do kastrolu s vodou (voda…
<< Lasagne zapečené s masem | Hrnkové knedlíky | Masovo-zeleninový nákyp >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)

Vybrané nabídky z našeho Mimibazaru

RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Dáša S. (daskas1) ID 419051 (12.3.2012, 17:55)
Také dělám.Vařím je 20-25 min.ve velkém hrnci, na spodek dám pařáček na knedle,vodu. Položím na to 5 hrnků s těstem a vařím v páře.Jsou moc dobré. (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVĚDĚT
Ludmila M. (lidare) ID 208146 (11.3.2012, 20:10)
Vypadají moc pěkně,akorát by mně zajímalo jak dlouho se vaří,díky :-)
ODPOVĚDĚT
Martina F. (mitulkaf) ID 378403 (11.3.2012, 22:31)
Vždycky to zkusím špejlí nebo vidlicí a když ji vytáhnu suchou, je to hotovo. Vaří se běžně jako obyčejná knedle, asi tak 20 - 25 minut.
ODPOVĚDĚT
Martina F. (mitulkaf) ID 378403 (11.3.2012, 14:40)
Více receptů najdete na http://martininakuchyne.blogspot.com/
ODPOVĚDĚT
© 2004-2021 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt