Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Langoše Pizza z jogurtu vynikajíícíí

0.0
Langoše Pizza z jogurtu vynikajíícíí

Potřebné ingredience

Těsto : 500g hl.mouky 200ml bílého jogurtu ,5gr cukru pul kostky droždí , 200ml mléka, kávová lžička soli ,čtvrt lžičky sody ,2lžíce oleje ,na ozdobu langoše sýr ,česnek,kečup ,tatarka... na pizzu co dům dá :-))

Postup přípravy

Nestihla jsem Nafotit ! omluvte fotku hned byl talíř vybílenej , jak budem dělat další nafotííme i s celým langošem a pizzou :-))) Na ozdobu langoše sýr ,česnek,kečup ,tatarka... na pizzu co dům dá ,postup celý znáte :-)) je vynikající jinou už neděláme
Z poloviny teplého mléka cukru a droždí si udelame kvasek , mezitm smichame prosatou mouku se soli , sodou a jogurtem , přidáme vykynutý kvásek , olej a zbytek mléka , těsto nechame hodinu kynout .
těsto si rozdělíme na malé bochánky , ze kterých uděláme placku , plaxky smažíme na rozpáleném, oleji z obou stran , Langoše potřeme prolisovaným česnekem , kecupem a posypeme sýrem.
Ještě napíšem náš Tip na pizzu ...Je to stejný postup , jen my děláme z těsta asi 4 pizzy jednu si uděláme a upečem a ze zbytku těsta které nechceme hned sníst , si uválíme 3 pizzy do kruhu - na potravinové folii , na vrh další potravinovou folii a pak srulujeme jako roládu a těsto dáme do mrazáku :-)) tak máme připravené těsto na příště nebo třeba hned druhý den , se jen vyndá ,nechá se rozmrazit asi 20minut rozložíte , prdnete na to co chcete a šup do trouby , rychlá mňamka ,recept mám od babičky a Doporučuji!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

litoal 9. 6. 2013, 12:10
(clamp) Vážně móóóóc dobré, super receptík.
Renosek 26. 1. 2013, 17:08
Dnes jsem z této dávky udělala 12 vynikajících langošů - dostala jsem od rodiny velkou pochvalu a dokonce jsou prý lepší, než ty, na které si jezdíváme schválně - na Slovensko do Šaštína... (clamp) opravdu je vyzkoušejte (Y) Jsou vážně vynikající (hello) (rada: bochánky si rozplácávejte prsty na hodně pomoučeném válu)
gabikaKa 10. 8. 2012, 20:06
Škoda, že ste od marca nerobili langoše ani pizzu, tešila by som sa na foto. (hello)
luccess 18. 7. 2012, 22:48
,-) ,-) dobrá fotka
jablcko111 3. 7. 2012, 12:19
jéj, aj ja by som chcela urobiť také dobré, čo tak rýchlo zmiznú (Y)
Kotlík1 3. 7. 2012, 11:58
Ta fotka nemá chybu :-D :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie