Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

PICOVÍ ŠNECI

0.0
PICOVÍ  ŠNECI

Potřebné ingredience

LISTOVÉ TĚSTO, KEČUP, ANGLICKÁ SLANINA, CIBULE, STROUHANÝ SÝR, VEJCE

Postup přípravy

NA VYVÁLENÉ TĚSTO NATŘEME KEČUP, POKLADEME CIBULÍ, SLANINOU A SÝREM, SMOTÁME JAKO ŠTRŮDL, NAKRÁJÍME NA KOLEČKA, POTŘEME VAJÍČKEM A UPEČEME. MOOOOOC DOBRÉ.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ppamelinka 18. 10. 2006, 12:33
Moc dobrá mňamka ,taky to doma děláme a ještě tam přidávám kysané zelí (Y) !
IvaBerg 18. 10. 2006, 12:21
Mám dotaz, možná hloupý - když to nakrájíte na kolečka, položíte je potom na plech, nebo necháte stát jako nakrájený štrůd? Mám strach, když je položím, aby ten sýr nevytekl dospodu. Díky.
Ivacha 18. 10. 2006, 13:50
@IvaBerg Ivko, normálně je položte, sýr nevyteče. Já je i obměňuju, na těsto dám šunku, sýr a na to podušený vychladlý špenát. Je to zase jiné a vynikající.
IvaBerg 18. 10. 2006, 18:17
@Ivacha Díky moc, určitě vyzkouším, v sobotu máme návštěvu, tak se blejsknu... ;-)
vcelka 18. 10. 2006, 11:01
Mohu vřele doporučit, taky je dělávám a vždy se po nich jen zapráší, někdy to nechám jako štrůdl. Sýr používám Nivu a posypu provensálským kořením, je to mňamka!!! (&) (Y)
Marcina 3. 10. 2006, 22:28
Teď jsem to o víkendu prubla a konečnej výsledej byl skvělej - dobrota pro celou rodinu! Jen jsem měla během tvoření takovej malej problém - pekla jsem to na pečícím papíře a nešlo to sundat, hrůza! Takže jsem ten čas strávenej přípravou prodloužila zhruba na dvojnásobek, když jsem každej kousek zvlášť odřezávala od papíru... Chtěla jsem se zeptat - pečete na plechu? A jak Vám to jde sundat? Určitě to ještě udělám, ta dobrota mi za to stojí! ;-)
Dzuli 3. 10. 2006, 22:21
mohu doporučit,také to dělám a všem moooc chutná (Y)
Casinka 31. 7. 2006, 17:06
Je to mňamka :-) ;-) dobrota a rychlovka (Y) (Y)
jéňa 31. 7. 2006, 12:07
jé to vypadá pěkně ani né moc těžce.......to si asi zkusíme mňam (Y) :-P

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie